Kuvaus

Minerva, uusi pokkari

365 sivua

Nuori Patricia Gardiner vihaa muutoksia. Silver Bushin kartanossa Prinssi Edwardin saarella asuva Pat rakastaa kotiaan ja läheisiään niin paljon, ettei haluaisi minkään muuttuvan. Elämä ei kuitenkaan päästä häntä niin helpolla. Pat joutuu tekemään valintoja ja sopeutumaan, kun elämä tuo muutoksia - vaikeitakin.

Silver Bush on Patin elämän suurin rakkaus, vaikka ihailijoita ja sulhasehdokkaitakin neidon lähipiirissä riittää. Kartano näyttää muiden silmissä ehkä rapistuneelta, mutta Patista sen viehätys ja kauneus eivät lakastu koskaan. Silver Bushista tulee Patille yhä tärkeämpi, kun hän saa kuulla persoonalliselta taloudenhoitajalta Judy Plumilta kiehtovia tarinoita menneistä päivistä sekä mystisistä olennoista, joita saarelle kertoman mukaan on siirtolaisten myötä kulkeutunut.

L. M. Montgomeryn mukaan kaikista hänen sankarittaristaan juuri Pat muistuttaa eniten häntä itseään. Patin hahmon surumielisyys heijastaakin Montogomeryn omassa elämässä käymiä sisäisiä kamppailuja. Myös Silver Bushilla on esikuvansa todellisuudessa: Prinssi Edwardin saarella Park Cornerissa sijaitseva kartano, joka vaalii museona kirjailijan muistoa.

L. M. Montgomeryn (1874–1942) Anna ja Runotyttö -sarjat ovat maailman rakastetuimpia nuortenkirjaklassikoita. Suomessakin yhä uudet lukijapolvet 20-luvulta lähtien ovat päässeet tutustumaan viattomaan, kujeita ja aurinkoa täynnä olevaan elämänpiiriin kanadalaisella Prinssi Edvardin saarella.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


5 €
Sulkeutuu 107 vrk 15 h 44 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 107 vrk 15 h 44 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.