Tuote on myyty käyttäjälle Piipoo71 hintaan 19 €

Kuvaus

Tuula Laamanen: Ravintoterapian käsikirja.

  • Amino-kustannus, 3. uudistettu laitos 2011; pehmeäkantinen kirja, 303 sivua
  • Kirjaston poistokirja, jossa tarramuovia kannessa ja vanhoja leimoja. Hieman vinoselkäinen, muuten tosi siisti ja hyväkuntoinen kirja.
  • HINTA: 19 euroa + toimituskulut pakettina 7 euroa =  26 euroa (HUOMIO: Samaan pakettiin mahtuu halutessa vielä muitakin saman myyjän kohteita yhteisillä toimituskuluilla. Katso esim. terveys - Haku - Huuto.net)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja/kirjat/lehdet ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kohteen kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja/lehteä, niin älä maksa yksittäisiä kohteita ennen kuin koko paketin sisältö on selvä ja myyjä on ilmoittanut yhteiset toimituskulut)

Testaa ruokavaliosi. Tunnista ravintoainetarpeesi. Ruuan kome tehtävää. Sisäelinten kuntotesti.

Lukija voi itse tutkia eri oirelistojen perusteella, mitä ravintoaineita elimistöstä saattaa puuttua. Oirelistat ovat mm. naturopaattien käyttämiä tunnusmerkkejä, joista hoitosuositukset päätellään. Lukija oppii helposti ruokavalion, ravintolisien ja yrttienkin vaikutuksia terveyden perustana. Kirjan loppuosassa selvitetään länsimaisen ja kiinalaisen lääketieteen ajatuseroja. Lukija voi testata sisäelintensä kuntoa kiinalaisen tunnusmerkistön perusteella. Kirja tarjoaa neuvoja oireista pääsemiseksi.

Ravintoterapian käsikirja sopii kaikille terveydestä ja itsehoidosta kiinnostuneille, työvälineeksi terapeuteille ja luontaisalan ammattilaisille sekä liikelahjaksi.

hakusanat: kiinalainen lääketiede terveys ruokavalio ravintolisät ravinto yrtit ravintoterapia vitamiinit hivenaineet anabola ja katabolia aminohapot vastustuskyky iho makeutusaineet sokertiaineenvaihdunta flavonidit kasvisestrogeenit matitohappobakteerit kalsium magnesium maksa sappi sydän sydänsairaudet maksan sairaudet keuhkot paksusuoli suolistosairaudet perna mahalaukku elämäntaito itsehoito

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


19 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 8.5.2024 8:28
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.