Kuvaus

Hyväkumtoinen  ( K3 + )  , kuvakansi , Like 2015 , 443 sivua , 22 cm 

Nimeke: Aleister Crowley : suuren Pedon elämä ja teot / Gary Lachman ; suomentanut Ilkka Salmenpohja.

loppuunmyyty

Kuinka pahamaineisesta okkultismin oppi-isästä tuli populaarikulttuurin riivattu ikoni?

Aleister Crowley oli englantilainen mystikko, runoilija ja kirjailija. Hän kuului okkultistiseen salaseuraan Kultaiseen aamunkoittoon ja kehitti oman pakanallisen Thelema-uskonnon, jonka profeettana hänet tunnetaan.

Yli puoli vuosisataa kuolemansa jälkeen Aleister Crowley on kuuluisampi kuin koskaan. Hän on yksi populaarikulttuurin ikonisimmista ja kiistanalaisimmista hahmoista, joka tunnetaan niin rock-piireissä kuin goottiklubeilla, okkulttisissa temppeleissä ja yliopistojen asuntoloissakin. Hänen perintönsä on vaikuttanut vahvasti rockin jättiläisten, kuten Rolling Stonesin, Led Zeppelinin ja Black Sabbathin, tuotantoon. Gary Lachman luotaa tässä elämäkerrassa Crowleyn vaihderikasta, ristiriitaista ja monimutkaista elämää sekä syitä hänen moderniin populaarikulttuuriin jättämilleen lähtemättömille jäljille.

Gary Lachman (s. 1955) on yhdysvaltalainen kirjailija ja muusikko.

Pätkä linkistä , lue koko juttu ...https://www.kirjavinkit.fi/arvostelut/aleister-crowley-suuren-pedon-elama-ja-teot/   "  ...Kirjan kirjoittanut Gary Lachman oli itse 1970-luvulla hyvin kiinnostunut Crowleyn filosofiasta. Hän oli Crowleyyn vahvasti yhteydessä olevan salaseuran jäsen ja suoritti tunnollisesti kaikki vaadittavat rituaalit, kunnes kuukautisverellä höystetty ehtoollisleipä sai hänet tajuamaan, että hän oli saanut tarpeekseen. Tämän jälkeen Lachman alkoi suhtautua Crowleyn persoonaan ja opetuksiin kriittisesti. Hänen perusteellinen tuntemuksensa Crowleyn filosofiasta näkyy kirjassa: Suuren Pedon elämä ja teot on viihdyttävä ja jopa hauska tavalla, jota tämän kaltaisessa vakavassa muistelmakirjallisuudessa harvemmin kohtaa. Ilkka Salmenpohjanasiantunteva ja huolella tehty suomennos tekee kirjan lukemisesta entistä miellyttävämpä "

[ okkultismi ] , [ magia ] , [ uskonnolliset yhteisöt ] , [ Thelema-uskonto ] , [ elämäkerta]

 

lue alempaa fennica-osuus , niin kirjan tiedot selviävät
 
Kuntoluokitus:  (K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)
 
Voittajalle postituskulut; raha tililleni ja kirjapaketti / kirje postiin !

Muut kohteeni näet tästä linkistä!
 
Fennica-tiedot alla :

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 64 vrk 17 h 13 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

100 € Sulkeutuu 64 vrk 17 h 13 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.