Kuvaus

Näyttävät, lievästi oversize-kokoiset muovikehykset omien vahvuuksien teettäjälle. Käytetty pari, joista siis linssit pitää vaihtaa ennen käyttöönottoa. Lacoste-logotekstit molemmilla ohimoilla.

Linssin leveys on 52 mm ja väli / nenäsilta 17 mm. Aisan pituus on merkinnän mukaan 145 mm, mutta tällä hetkellä käytännössä ennemmin 120 mm, joskin toki uudelleensäädettävissä jos ei osu kohdilleen.

Kokonaisleveys edestä on noin 135 mm ja korkeus 48 mm. Sisämitta sangasta sankaan n. 137 mm, joka tarkoittaa että koko on aika perinteinen aikuisten koko, ehkä tuommoinen Medium-Large.

Kunto on perussiisti - kevyttä normaalin käytön jälkeä löytyy. Sankojen kaarevuutta voi halutessaan pyytää loiventamaan samalla, kun näihin asennuttaa linssit, jos istuvuus on liian jämpti.

Tämän parin mukana ei tule koteloa, eikä muuta ekstraa, vain mitä kuvassa näkyy.

Palautusoikeus 14 vrk jos esim. koko tai malli ei olekaan passeli. (Alkup. kunnossa. Palauttaja maksaa palautuspostikulut.)

Postitus 4,20 euroa. Maksutiedot saat sekä automaattiviestissä että näet kohteen sivulla ostoksen tehtyäsi. Maksustakaan ei tarvitse lähettää erillistä viestiä, huomaan toki suorituksen tililtä.

 

Tästä näet kerralla muut kehys- ja aurinkolasimallimme huuto.netissä: https://www.huuto.net/haku/sellstyle/buy-now/sellernro/2558570/sort/viewed/category/561

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


19 €
Sulkeutuu 56 vrk 3 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

19 € Sulkeutuu 56 vrk 3 h 53 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.