Kuvaus

Kuvien DVD-boksi suomeksi tekstitettynä

 

Langalla / The Wire: Kausi 4 (5DVD) uusi ja muoveissa

David Simon - kolminkertaisen Emmy-voittajan, minisarja The Cornerin, luoja ja käsikirjoittaja - tarjoaa unohtumattoman, erittäin realistisen rikosdraamasarjan.

Länsi-Baltimoren vaarallisilla kaduilla on sekä hyviä että pahoja ihmisiä, ja joskus tarvitaan enemmän kuin poliisimerkki heidän tunnistamisekseen.

Tämä raaka ja realistinen poliisisarja kartoittaa murha- ja huumeryhmän toimia, kun he monimutkaisten kuuntelumenetelmien ja seurannan avulla tutkivat suurta huumerinkiä, jonka arvellaan olevan vastuussa useista murhista ja niiden peittelystä.

Toiminta näytetään sekä poliisin että heidän kohteidensa näkökulmasta, ja tuloksena on maailma, jossa yksinkertaiset jaottelut hyvän ja pahan sekä rikoksen ja rangaistuksen välillä voidaan jatkuvasti kyseenalaistaa.

Sisältää sarjan 4. tuotantokauden kaikki 13 jaksoa.

Pääosissa: Dominic West, John Doman, Frankie R. Faison, Aidan Gillen, Wood Harris, Deirdre Lovejoy, Clarke Peters, Wendell Pierce, Lance Reddick, Andre Royo, Sonja Sohn, Jim True-Frost, Robert Wisdom, Seth Gilliam, Domenick Lombardozzi, Reg E. Cathey, Chad Coleman, Jamie Hector, Glynn Turman, J. D. Williams, Michael K. Williams, Corey Parker Robinson

Valmistusvuosi: 2006

Kesto: noin 13 h

Bonukset

  • Kaksiosainen "kulissien takana" -dokumentti (60 min)
  • Kuusi kommenttiraitaa
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 7 vrk 6 h 30 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

19,90 € Sulkeutuu 7 vrk 6 h 30 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.