Kuvaus

Hampuri on oikea portti Keski-Euroopan maailmaan, Euroopan kolmanneksi suurin satama, suurin on Rotterdamm,  Holland. Jossain Hampurin laivasataman toimisto tiloissa oli kristalli lasi paperipaino, jonka oli lahjoittanut COSCO, jonka moni suomalainen heti tunnistaa tämänpäivän johtomaan laivarahti yritykseksi, vinkki C= China.

Korkeus on 18cm ja kolmio mallinen prisma efekti tekee näkymän kiinalaisesta temppeli tornista. Mutta salaisuus paljastuu, kun pitää esinettä kädessä. Älykäs ja hauska  optinen trikki !  Ehjä . Kiina hamuilee maailman kaupalliseksi johtomaaksi ja siellä on nykyään paljon miljardöörejä. He toivovat vain rauhaa ja rauhaa tehdä kauppaa ilman rajoitteita, ennen sanoi meille aina USA: " Kaupan pitää olla vapaata "  ja he tuputtivat jokapaikan täyteen jenkki  tavaraansa. Nyt aivan tekee saman Kiina , heh heh! 

Siitä ei pidetä lännessä, että joku valtio on kaikessa hyvä ja halpa...Kiina on vaan niin hyvä.

Kun olin Moskovassa ja kysyin, tuleeko heille paljon tavaraa Kiinasta, oli vastaus, että ei. Nykyään on halvempaa valmistaa se itse Venäjällä, koska heidän Rupla valuutan kurssi on niin alhainen, että jopa Kiina tavarakin on kallista. Puhuimme teollisuus tuotteista, ei kulutustavaroista.

DE09FB707 Lasi Prisma Kristalli paino 293g, käytetty, ikää noin 44 vuotta . Prisma heijastaa auringonsäteet sateenkaaren tavoin seinälle ja lapsilla on hauskaa. Lapsi oppii nopeasti ymmärtämään näkyvän valon salaisuuden, toisessa sateenkaaren reunassa on punainen väri, joa häilyy infra-punaksi, jota ihmissilmä ei enää aisti (näe) ja toisessa laidassa värikaarta,  spektriä on taas violetti väri, joka puolestaan häilyy hitaasti ultra-violetiksi ja jälleen meidän silmät eivät aisti sitä....olemme tämän planeetan luomuksia ja näille olosuhteille "rakennetettuja ".

Kiinan silkkitie alentaa saasteita merellä ja maalla, sekä Kiinan silkkitie alentaa maapallon ilmaston saastetta. Maapallon ilmaston henki on merellä, tarvitsemme happea ja valtameret luovuttavat sitä     . Maapallon "keuhkot" eivät ole Braziliassa, isoissa sademetsissä vaan valtamerissä. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.


Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 43 vrk 7 h 30 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7,95 € Sulkeutuu 43 vrk 7 h 30 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.