Kuvaus

Lautasten halkaisija on n. 14,5cm ja korkeus n. 2cm. Lautasissa on käytön jälkiä ja kulumaa. Valmistajasta tai suunnittelijasta ei valitettavasti ole tietoa.

Yhdessä lautasessa on ilmeisesti valmistusvirhe, koska lasilautasen sisällä on joku musta roska (katso kuva 4.)
Kaupan päälle saa yhden viallisen kappaleen ilmaiseksi, josta puuttuu pala (katso kuva 5).

Hakusanat: kirkas, kirkasta, kirkkaat, kirkkaita, lasi, lasia, lasinen, lasiset, lasisia, lautanen, lautaset, lautasia, lasilautanen, lasilautaset, lasilautasia, leipä, pulla, jälki, ruoka, kahvi, kakku, leivos, leipälautanen, leipälautaset, leipälautasia, pullalautanen, pullalautaset, pullalautasia, jälkiruoka, jälkiruokalautanen, jälkiruokalautaset, jälkiruokalautasia, jälkiruoka-astia, jälkiruoka-astiat, jälkiruoka-astioita, jälkkäri, kahvilautanen, kahvilautaset, kahvilautasia, kakkulautanen, kakkulautaset, kakkulautasia, leivoslautanen, leivoslautaset, leivoslautasia, vanha, vanhat, vanhoja, käyttölasi, käyttölasia, Iittala, Nuutajärvi, Nuutajärven Lasi, Riihimäki, Riihimäen lasi, Karhula, Karhulan Lasi, Lasitehdas, Humppila, Humppilan Lasi


Teen yhteistyötä nimimerkki Kissanviikset kanssa, joten häneltä ostettujen tuotteiden lähetyskuluja on mahdollista yhdistää omieni kanssa. Käythän katsomassa myös hänen ilmoitukset.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 1 vrk 6 h
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

15 € Sulkeutuu 1 vrk 6 h

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.