Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

hyväkuntoinen

Kaikki seikkailut ei kuvassa

Pienessä Vallilan kaupungissa löytyy aina ratkaisua kaipaavia mysteerejä, olipa kyse sitten kadonneista aarteista, jalokivistä tai kostonhimoisista mafiapomoista. Täällä luokkakaverukset Lasse ja Maija Pyörittävät omaa pientä mutta tehokasta etsivätoimistoaan. Liity joukkoon seuraamaan kuinka he auttavat stressaantunutta poliisipäällikköä ratkaisemaan hankalia tapauksia ja pelastavat kaupunkilaiset vikkeläsormilta varkailta.

Boxi muoveissa

ELOKUVAT :

VON BROMSIN SALAISUUS
Lasse ja Maija löytävät salaperäisen lippaan, joka on ollut piilossa 250 vuotta. He toivovat, että lippaan avulla he saisivat kerättyä rahaa kirkon kunnostamiseen, mutta sen sijaan he onnistuvatkin houkuttelemaan esiin kolme lippaan piilottaneen miehen jälkeläistä. Von Bromsin perhe haluaa perintönsä. Asiat vaikeutuvat entisestään, kun lipas samoin kuin von Bromsin jälkeläisten sukusormukset varastetaan. Yrittääkö joku jälkeläisistä saada koko perinnön itselleen? Ja mitä tapahtui neljännelle sormukselle, joka katosi omistajaltaan kolmekymmentä vuotta sitten? Lassella ja Maijalla on uusi tapaus ratkaistavanaan!

VARJO VALLILAN YLLÄ
Vallilan kesää varjostaa synkkä uutinen kaupungin poliisiaseman lakkauttamisesta. Lassen, Maijan ja poliisimestarin täytyy estää huutokaupan arvoesineiden varkaudet pelastaakseen poliisiaseman.

STELLA NOSTRA
Uninen Vallila valmistautuu kahvilanomistajien Dino Paninin ja Sara Bernardin häihin. Suositut etsivämme Lasse ja Maija pitävät huolen siitä, ettei mikään voi mennä vikaan. Mutta kun hääparin sukulaiset saapuvat, osoittautuvatkin nämä kilpaileviksi mafi asuvuiksi. Kun Paninin perheen kruununjalokivet mystisesti häviävät, ottaa Lasse Maijan etsivätoimisto tapauksen käsittelyynsä, pian huomatakseen olevansakin pääepäiltyjä...

KAMELEONTIN KOSTO
Salaperäinen kirja Vallilan kylän perustajasta herttua Vallesta sekä 10 vuotta vanha tapaus muistuttavat itsestään, kun merkillisiä asioita alkaa tapahtua hyvin pian pahamaineisen Kari Kameleontin vankilasta vapautumisen jälkeen. Kostonhimo ja kehittyneet valepuvut aiheuttavat rutkasti päänvaivaa ystävyksillemme jotka ovat pakotettuja turvautumaan mitä ovelimpiin ja rohkeampiin toimenpiteisiin palauttaakseen järjestyksen Vallilaan...

ENSIMMÄINEN ARVOITUS ( puhuttu suomeksi )

Lasse-Maijan etsivätoimisto: Ensimmäinen arvoitus -elokuva tuo suositun lasten dekkarisarjan ensimmäistä kertaa valkokankaille suomeksi puhuttuna. Elokuva kertoo miten kaikki sai alkunsa: miten Lasse ja Maija tapaavat, ja mikä on ensimmäinen arvoitus joka saa heidät perustamaan oman etsivätoimistonsa.
Seikkailu alkaa, kun arvokas Hammarabin kirja varastetaan Vallilan koulusta. Kirja pitää sisällään salaisuuden, ja pian kaikki koulussa ovat epäiltyjä: arveluttava talkkari, liikunnanopettaja tiukassa jumppa-asussaan, omituinen kirjastonhoitaja, jopa rehtori Brynolfsson! Juoni tiivistyy, ja Lasse ja Maija ovat hankalan pulman edessä. Onnistuvatko he ratkaisemaan ihka ensimmäisen arvoituksensa?

JUNAN ARVOITUS
Poliisi on sulkenut Lasse-Maijan etsivätoimiston, kun Klaara ilmaantuu heidän luokseen. Hän pyytää apua, koska hänen isänsä on tuomittu junaryöstöstä, vaikka on syytön. Nyt on Lassen ja Maijan tilaisuus oikaista tilanne ja ratkaista tapaus. Junassa kuljetetaan pian upouusi kassakaappi täynnä rahaa. Epäiltyjä on monta ja johtolankojakin löytyy, mutta ikävä kyllä Klaaran isä Ferdinand on karannut vankilasta ja kadonnut.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


20 €
Ilmoitus on sulkeutunut 10.4.2024 15:07
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.