Kuvaus

Tästä lättähatun seinältä rautatiekartta rautatieverkosta alkuperäisissä kehyksissään!

Itse kartassa vuosiluku 1975, mutta kehykset näyttävät huomattavasti vanhemmilta. Kehykset mielestäni ainakin jostain 1950-luvulta. Olisivatko aikanaan vaihtaneet näihin uudempia karttoja. Täytyi kai näitä ajanmukaistaakin. Ruuvitkin näyttävät alkuperäisiltä. Yritin kuvata tähän. Tulevat läpi ja niillä pultattu seinään.

Kadonneita asemia mukana ja myös rakenteilla olevat radat vedetty katkoviivoilla. Paljon tutkittavaa riittää.

Harvinainen esine kyseessä! Itse kiskobusseissahan näitä toki on, mitä on museoitu 21 kappaletta Suomessa.

Koko noin 46 cm x 39,5 cm.

Ajanpatinaa, mutta hienosti. Tulee junatunnelma voimakkaasti. Muistot palaavat mieleen. Millaista se vielä oli, kun rautateillä vielä oli romantiikkaa. Jonkun rautatieläisen mustat sormenjäljetkin kartassa ylhäällä varmaankin kartan vaihtamisen jäljiltä.

Ikäisekseen hyväkuntoinen. Voi laittaa lättähatun seinälle, jos sellaisen omistaa. Tai sitten normaalisti seinälle, silmän iloksi muistuttamaan menneen ajan ihanuudesta.

Kehykset todella hienot. Jotain vanhempaa puuta. En tiedä mistä ne näitä tekivät, mutta jotain tajutonta tunnelmaa näissä on ja palauttavat rautatiemuistoihin. Suomalaisen työn tulos ja alkuperäinen lasi päällä. Kaikki orkkiskamaa.

Hieno kokonaisuus.

Valitettavasti kuvaaminen oli hieman haastavaa ja siksi lasissa heijasteita. Tämä johtuu kuvaajasta, ei teoksesta. Itse kartta pelaa moitteettomasti, jos vaan rautatieverkko palautetaan alkuperäiseen asuunsa!

Tätä olisi hyvä taltioida jälkipolville ja onhan meillä Suomessa onneksi rautatieharrastajia. Hieno perinne kyseessä!

Postikulut ostajalle.

Postikulut huutopakettina 12 euroa tai sitten nouto. Hoidan oman osuuteni ehdottoman luotettavasti. Ks. tarvittaessa yli 800 positiivista palautettani, mutta postin toiminnasta en voi ottaa vastuuta eli siinä riski ostajalla. Pakkaan kyllä huolellisesti.

Katso muutkin kohteeni. Myynnissä paljon klassikkotavaraa!

Hakusanoja: VR, Valtionrautatiet, Suomen Valtion Rautatiet, SRV, VR-yhtymä, VR Group, VR:n, Suomi Finland, Suomen valtio, kotimaa, lättähattu, Dm6, Dm7, Valmet, Sinikko, kiskobussi, rautatieharrastus, juna, juna-antiikki, rautatieantiikki, vanha, antiikki, retro, vintage, keräily, konduktööri, junailija, sisustus, teollinen, teollisuus, taideteollisuus, rekvisiitta, 1950-luku, 1950-luvun, 50-luku, 50-luvun, fiftari, 1970-luku, 1970-luvun, 70-luku, 70-luvun, industrial, steampunk, kartta, rataverkko, raiteet, asema, kiskot, junavaunu, karttataulu, taulu.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 77 vrk 11 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

220 € Sulkeutuu 77 vrk 11 h 7 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.