Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Lego Friends 3185 "Summer Riding Camp" + rakennusohjeet 3 kpl sekä oranssi palikanirrottaja

Upea ISO kokonaisuus vuodelta 2012  

Kaikki osat tallella ja erittäin hyvässä kunnossa!

Osia peräti 1096 kpl sisältäen 3 hevosta + varusteet (satulat 3 kpl, suitset 3 kpl, hoitotarvikkeet, talikko, piiska, hevoskärryt, kottikärryt) sekä pieni siili ruokakipollaan.

Osien lisäksi settiin kuuluu 4 hahmoa: Ella, Emma, Stephanie ja Theresa. Kaikilla on omat kypärähiukset sekä hiukset ilman kypärää.
Neljännessä kuvassa Theresalla on väärälaiset hiukset päässään ja nyt nuo punaruskeat poninhäntä hiukset, jotka näkyvät kuvassa on vaihdettu lähes samanlaisiin punaruskeisiin suoriin hiuksiin kuin alkuperäiset olivat.

Isot rakennukset ovat erillisiä ja niitä voi asetella mielensä mukaan. Alakerrassa on ruokala, jossa juoma-automaatti juomineen, makkaroita, salaattia ym. ja luokkahuone, jossa liitutaulu, pokaaleja ja palkintoja. Yläkerrassa on kaksi erilaista makuuhuonetta. Isojen rakennusten kerrokset ovat myös irrallisia ja niitä voi liittää toisiinsa erilaisilla kokoonpanoilla vaikkapa tekemällä yhdestä rakennuksesta 3-kerroksisen.

Monipuolinen setti sisältää myös paljon muuta kuten wc- ja suihkurakennuksen, hevosaitauksen ja huoltorakennuksen, nuotiopaikan, minibussin + peräkärryn, ison portin, paljon kukkia, perhosia sekä paljon muita pieniä kivoja yksityiskohtia, joita en viiteen kuvaan saanut mahtumaan, mutta hyviä lisäkuvia löytyy kuvahaulla netistä esim. amazon.com ja kattavan osaluettelon kuvineen löytää osoitteesta bricklink.com 

Laatikkoa ei ole enää tallella eikä tässä setissä ole ylimääräisiä osia.

Toki näistä voi rakentaa kaikkea muutakin...

Ratsastusleiri on nyt koottuna ja voin lähettää sen sellaisenaan, mutta voin myös postittaa sen erillisestä pyynnöstä osiksi purettuna.

Postituskulut Matkahuollon (huutopaketti 7,95 €) / Postin pakettihinnaston mukaisesti.

 

Käy katsomassa myös muut ilmoitukseni! Yhteispostituskulut koon ja painon mukaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
45 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.3.2024 13:38
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.