Kuvaus

Vanha sota ajan lehti,  on  aito. Kuvaa  Hakaristi-Saksan ilmavoimia ja paljon kuvia. Koko on 32x25cm ja ilmestyi   30.3.1943. Saksan ilmavoimien ote alkaa lipsua, miehistöpulaa ja konepulaa....sotaväsymys ....koko ajan soditaan, mutta ei loppua ole näkyvissä.

MIL24SP908   ADLER  Lehti Ilmailu alan aito vanha lehti, 83 v vanha. Kunto keskitasoa.  Lehden voi myös laittaa raameihin seinälle. Kohde on Hampurissa ja yhdistelen huutoja. Lehti on aito !!!  Ei mikään Re-Print tms, vaan ihka aito vanha lehti, säilytä please, museo tavaraa !  Ilmailu lentokone ilmavoimat 

Saksan lentokoneiden maatunnus oli musta palkkiristi. Kannessa on laskuvarjojääkäri kantamassa kaveriaan.

Sisäsivuilla kertovat hävittäjä lentäjät kuinka he ampuivat isoa nelimoottorista jenkkivalmiste pommituslentokonetta sen vatsaan ja katso,  se alkoi vaappua ja äkkiä kääntyi jyrkkään syöksyyn kohti Atlanttia..hän kertoo: Iso järkäle pommikone moottorit ulvoen ja liekkiä tulee ulos, äkkiä hyppää joku koneesta ulos, muut 8 kpl   "Tommya " painuu syvyyteen koneen kanssa. Moni laskuvarjohyppääjä  pääsee kyllä Atlanttiin,mutta pääseekö  maahan turvaan, harva ! Ollaan Ranskan rannikolla missä on U boot tukikohtia. 

Kaupunkien siviilien terrori pommitukset Saksan kansaa vastaan alkaa. Lehti antaa ohjeita palopommien sammuttamiseen. Koko sota Euroopassa olisi jo loppunut rahojen ja sota-materiaalinen takia, mutta USA auttaa antamalla (Myymällä) omaa sotatarvike tavaraa ja tuomalla sotilaitaan EUrooppaan ....sota jatkuu ja jatkuu, kuinka Hakaristi Saksa yhä jaksaa ? 

Britti palopommien rakenne ja sirpalepommit ,,,,inhoittava oli hidas syövyttävällä hapolla oleva pommin sytytin ja se on iso korttelipommi, se räjähtää kun raivaustyössä olevat siviiit ja naiset vanhukset ovat tulleet ulos pommisuojistaan ...myös oli pommien sytyttimiä, joissa oli lasiputki ja sisällä elohopeaa, kun pommia liikautti vaaka-asentoon, se räjähti...200kg pommi ! Lasiputken päissä oli sähköjohto ja katkaisin oli elohopeaa. Pommin koko kuin öljytynnyri 200 litraa. 

2. Maailmansota ja pommitukset tappaa 800,000 saksalaista siviiliä.............Britti, Jenkki,  Kanada lentäjiä ammutaan alas 50,000 kpl Saksan ilmatilassa ja 50,000  kuolee... 

Lentokone on ilmassa melko turvaton väline, ohut alumiinipelti ei pysäytä sirpaleita ja koneen oma pommikuorma voi saada täysosuman, jolloin useita naapurikoneita saa vaurioita myös. 

Ilman USA:n mukaantuloa olisi Eurooppa ehkä löytänyt jonkinmoisen kompromissi rauhan....Toisaalta oli herätetty valtava vahva karhu idässä, se on Saksalle hyvin vaarallinen ja se tallustelee nyt kohti länttä.       Länsilehdistö vouhottaa että Hitler pyrkii maailmanvaltaan....naurettava epärealistinen ajatus, sillä Britannia omisti jo Kanadan, Australia, uusiSeelanti, useita Afrikan maita ja Palestiinan, Egyptin , Suez kanavan, Syyrian, Intian, Singaporen, Hong Kong, Gibraltar  jne....joten yksikään vihollislaiva ei olisi päässyt minnekään ....Britannia oli jo maailmanvallassa. Britti Imperium alueella ei  aurinko laskenut koskaan....se ulottui ympäri maapallon...  sen rinnalla oli pieni vähäinen Hakaristi Saksa naurettava uhka.....kyllä, ainoa uhka Saksasta oli heidän tekninen nerous ja hyvä tuotteiden laatu, sillä he ottavat pois kauppoja Britti, USA ja Ranska mailta....siis paha juttu !  Punta oli maapallon vienti valuutta. muiden maiden kateus Saksan teknistä etumatkaa kohden oli syy koko sotaan?  Muista, jo vuonna 1936 kykeni Saksan lähettämään maailman ensinmäisen  TV lähetyksen Olympia Berlin kisoista, kun muut puuhastelivat vielä kuinka radio toimii tasolla.... kostona ja osoitus naiviudesta oli mm. anglo-saksien levittämä valhe uutinen, ettei Hitler onnitellut mustaa Olympia voittajaa.... ihan juuri näin ei ollut asia, 1. päivänä hän onnitteli kaikkia voittajia kädestä pitäen, kysyi voiko jättää väliin esim. Afriikka voittajat, niin Olympia komitea vastasi, joko kaikkia tai ei ketään ja 2. päivänä ei ketään enää onniteltu kädestä.... 

Muistamme, että Saksa oli jo menettänyt Ranskan Versailles rauhassa 1. Maailmansota 25% maa-alastaan....eli se oli tynkä Saksa.  Valtiosta lohkaistiin neljännes ja se iso maapala annettiin naapurimaille, hyvin katkeraa viiniä  Saksan kansalle. HUOMAA; ei Saksa ollut 1. maailmansotaan sen enempää syyllinen,kuin muutkaan, koko syytös oli katkera valhe.

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 60 vrk 20 h 35 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

23 € Sulkeutuu 60 vrk 20 h 35 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.