Kuvaus

Lehti on saksankielinen, mutta niin runsas kuvitus, ettei oikeasti textiä paljon tarvitse. Kuvaa Kiinan kaupunkia SANGHAI.

Lehden koko on 27x19cm ja sivuja on 138 kpl. 

Kiina ällistyttää, sillä he oppivat hyvin nopeasti kaiken ja koska kansa on 1300 miljoonaa asukasta, maan pinta-ala on saman kokoinen kuin USA ja kehityskaari on samanlainen, kuin oli Japanilla...ensin oli tavaroiden suora kopiointi, mutta halvempi kuin original kilpaileva tuote, senjälkeen laadun parantaminen ja sitten äkkiä onkin Kiina tuote aivan kärjessä ja kas kas, mitäs nyt?

Länsimaat vakoilevat Kiinaa, sillä se on edellä hyvin monessa asiassa. Kiinan etumatkaa yritetään hidastaa, heittämällä kapuloita rattaiden pinnojen väliin ja haukkumalla ja propagandalla muille maille, milloin mitäkin....turhaa ja typerää, sillä jos joku maa tai kansakunta johtaa, menee edelle, niin hekin ovat ihmisiä ja myös Kiinan pikkulapsi haluaa ruokaa. Kiinan kehitys on samalla koko ihmiskunnan kehitystä, älä ajattele kuin pienen kylän asukas. 

Kiinaa haukutaan vakoilijaksi? Heh heh, maapallolla on monia valtioita, joilla on suuri tehokas vakoilu toiminta ja ne eivät koskaan edes paljastu... tällähetkellä Kiinaa vakoillaan, se on monella alalla edellä kävijä maa jo nyt. Maailman suurin ja nopein tehokkain super-aivo tietokone on heillä....jopa maailman supertietokone numero kakkonen, sekin on Kiinassa... samalla heillä on köyhää, mutta ei nälänhätää... 

BUC16NV005 Lehti Sanghai ja mukana on kartta... käytetty ja vuodelta 2003, mutta moni perusasia  on yhä sama...lentokentältä keskustaan on matkaa 31 km ja Transrapid magneettityyny juna tekee matkan 8 min... 430km/h pieni pätkä huippunopeutta...junan rakensi ja suunnitteli Saksa. Nykyään Kiina rakentaa itse samanlaisia junanraiteita ja junia, huippunopeutta voi nostaa... 

Kaikkialla on nuoria kiinalaisia, juhlia riittää ja väkeä niihin.... kaupunki on alati kasvava.....kuuluisaksi pääsemiseen riittää vaaleat aidot  hiukset ja siniset silmät, blondi voi valita miehistä....aivan kaikkea mitä päähän pälkähtää, on tarjolla ja hintataso edullinen...tosin kiinalaisia miljonäärejä on myös, ole kohtelias ja diplomaattinen.... 

Kiina ei pyri olemaan mikään maapallon mallimaa, eikä halua olla poliisi valtio, ongelmat pitää ratkaista tasavertaisissa kaikkien maiden kokouksissa.... sikäli nykyinen YK on torso, että eräät maat omaavat pysyvän paikan turvallisuusneuvostossa....kaikille valtioille sama arvo, tasa-arvo oli tavoite ?  Kiina on yksi pysyvä jäsen, maapallon väkirikkain valtio....mutta se ei ole tasa-arvoa. 

Kommunistinen Kiina ? Kuulostaa kovin radikaalilta ja poistyöntävältä....eikö kommunismi ole jo ajat sitten kuollut ajatus ?Vastaus: Kommunismi ei ole kuollut, vaan se voi hyvin paksusti. Se on muuttanut muotoaan ja piileksii eri puolueiden radikaalien ehdotuksissa... jopa EU:ssa on ehdotus, että varakkaammat valtiot maksavat köyhempien valtioiden velkoja, on vastaanotettava lisää pakolaisia sodan alueilta, sodista, joiden syy ja rahoitus, aseistus on saatu arvaa mistä ? Ei ainakaan Kiinasta, monet ilmastoston saastelait ja energian ohjaus ovat naamioituneita vanhoja ideoita....samasta työstä sama palkka, kaikissa maissa olisi oltava sama valuutta ja kansainvälinen valuutta ei saa olla yhdenkään valtion raha jne...arvaa mihinpäin maailmaa ohjataan. Mutta Kiina ei ohjaa, vaan monien länsimaiden politiikot. Myös EU haluaa koko ajan lisää uusia jäsenvaltioita, ehkä pian myös Pohjois-Afrikasta..halua mahtiin ja voimaan riittää... 

Kiinan militäärimahti on hyvin nopeasti kehittyvä  voima, vaikka Kiina ei ole muiden suurvaltojen tapainen expansiivinen ja alistava, vaan hakee aikalailla reiluilla ehdoilla eri valtioita...Kiinan konventionaalinen asevoima on maapallon suurin, sotilaita riittää... mutta ilmavoimat ovat nyt saaneet moderneja lentokoneita , joiden taso vastaa täysin länsimaisia, saattaapi olla jopa parempia ja halvempia ....merivoimat Marine on yhä melko pieni ja vaikka Kiinalla on modernia sukellusveneitä ja niissä on atomipommi ohjuksia, niin niiden määrä on yhä pieni verrattuna muihin suurvaltoihin...huom! Kiina olisi vihollisena aivan kauhea vastustaja, todenköisesti vieläpä Venäjän liittolainen... Kiinan moderni silkkitie oli kai tulossa myös kohti Suomea, mutta jostain syystä tuli muutoksia rautatie transport kulkuun. Mahdollisesti Suomi teki jotain muutoksia ja tavara Kiinasta ei tule enää suoraan...

Kohde on Löbau Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

HUOM: Vain 16,99 EUR maksavalla DHL paketilla on seurantanumero. Jos se on tärkeä sinulle, niin valitse DHL paketti toimitustavaksi ja mainitse asiasta myyjälle. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 42 vrk 38 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 € Sulkeutuu 42 vrk 38 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.