Kuvaus

Toiminta vuodelta 1994 ohjaus Jim Goddard pääosissa Timothy Dalton ja Marg Helgenberger.

Ken Folletin kirjaan perustuva draamasarja on romanttinen, mutta painajaismaisen kutkuttava vakoilujännäri, joka päättyy ajojahtiin Afganistanissa.

Jack (Timothy Dalton) ja Kate (Marg Helgenberger) rakastuvat ensisilmäyksellä. Kate saa kuitenkin tietää, että Jack on CIA:n agentti. Kun Kate epäilee Jackin käyttävän häntä hyväkseen, hän lopettaa suhteen ja menee naimisiin Dr. Husakin (Nigel Havers) kanssa. Pariskunta lähtee avustusjärjestön työntekijöiksi sota- alueelle, mutta Kate alkaa epäillä aviomiehensä olevan KGB:n palkkalistoilla.

Katen on pakko päästä turvaan pienen vauvansa kanssa, ja vain Jack voi auttaa. Leijonien laakson nimekkäisiin näyttelijöihin kuuluu James Bondina tunnettu Timothy Dalton, jonka kokemus toimintaelokuvista ja kyky välittää suuria tunteita tekevät Jackista todellisen sankarin ja salaisen agentin. Marg Helgenberger (Peto, C.S.I.), brittiläinen luonnenäyttelijä Nigel Havers, Omar Sharif ja Jürgen Prochnow tekevät myös hyvät roolisuoritukset. Kalleimpiin televisiotuotantoihin kuuluva Leijonien laakso yhdistää draaman perinteiseen, räjähdysherkkään toimintaan, jota tukevat rakkauden ja uskollisuuden verkossa kipuilevat, moniulotteiset roolihahmot. Tämä sarja kannattaa nähdä

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 80 vrk 21 h 24 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 80 vrk 21 h 24 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.