Kuvaus

Uudenveroinen ( K4 ) sidos , Salakirjat 2012, 3. täydennetty painos , 138 sivua , kuvitettu , 22 cm , ISBN 978-952-5774-41-2 sidottu

Nyt jo pikkuvaikea

Charles Godfrey Leland (1824-1903), amerikkalainen folkloristi ja runoilija, omisti elämänsä viimeiset 15 vuotta italialaisen noitatradition säilyttämiselle tuleville sukupolville. Aradia on hänen tunnetuin teoksensa. Se on vaikuttanut syvästi uuspakanuuden nousuun länsimaissa.

Maddalena, Lelandin opas italialaisen noituuden maailmaan, oli firenzeläinen korteistaennustaja ja noita, jonka suvussa vanha traditio oli säilynyt elävänä monen sukupolven ajan. Vuonna 1897 Maddalena toi Lelandille tekstin, joka sisälsi italialaisen noituuden ytimen. Maddalenan alkuperäinen teksti on kauan sitten kadonnut. Vain tämä Lelandin kokoama teos on jäljellä.

Aradia sisältää Maddalenalta saatuja loitsuja ja tarinoita sekä Lelandin erikseen valitsemia tekstejä. Ytimenä on tarina jumalatar Dianan tyttärestä Aradiasta. Diana lähettää Aradian maan päälle opettamaan sorretuille noituutta, jonka avulla he vapautuisivat kaikenlaisesta kärsimyksestä ja vääryydestä.

Vaikka tämän teoksen tausta on epäselvä, se on kiistatta ollut avainasemassa modernin Wicca-tradition syntymisessä. Sellaisena se kuuluukin jokaisen noituudesta kiinnostuneen lukemistoon.

lue alempaa fennica-osuus , niin kirjan tiedot selviävät
 
Kuntoluokitus:  (K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)
 
Voittajalle postituskulut; raha tililleni ja kirjapaketti / kirje postiin !

Muut kohteeni näet tästä linkistä!
 
Fennica-tiedot alla :

Aradia, eli, Noitaevankeliumi

Aradia, or The gospel of the witches, suomi

Kirja

Leland, Charles G. ; Laakso, Päivi S., kääntäjä ; Kylmäluoma, Minna, kuvittaja

Salakirjat 2012 3. täyd. p.

 NÄYTÄ MUUT VERSIOT (1)

Charles Godfrey Leland (1824-1903), amerikkalainen folkloristi ja runoilija, omisti elämänsä viimeiset 15 vuotta italialaisen noitatradition säilyttämiselle tuleville sukupolville. Aradia on hänen tunnetuin teoksensa. Se on vaikuttanut syvästi uuspakanuuden nousuun länsimaissa. Maddalena, Lelandin opas italialaisen noituuden maailmaan, oli firenzeläinen korteistaennustaja ja noita, jonka suvussa vanha traditio oli säilynyt elävänä monen sukupolven ajan. Vuonna 1897 Maddalena toi Lelandille tekstin, joka sisälsi italialaisen noituuden ytimen. Maddalenan alkuperäinen teksti on kauan sitten kadonnut. Vain tämä Lelandin kokoama teos on jäljellä. Aradia sisältää Maddalenalta saatuja loitsuja ja tarinoita sekä Lelandin erikseen valitsemia tekstejä. Ytimenä on tarina jumalatar Dianan tyttärestä Aradiasta. Diana lähettää Aradian maan päälle opettamaan sorretuille noituutta, jonka avulla he vapautuisivat kaikenlaisesta kärsimyksestä ja vääryydestä. Vaikka tämän teoksen tausta on epäselvä, se on kiistatta ollut avainasemassa modernin Wicca-tradition syntymisessä. Sellaisena se kuuluukin jokaisen noituudesta kiinnostuneen lukemistoon.

VÄHEMMÄN

Muut nimekkeet

Noitaevankeliumi

Ulkoasu

138 sivua : kuvitettu ; 22 cm

Kieli

suomi

Alkuteoksen kieli

englanti

Julkaistu[Helsinki] : Salakirjat 2012

Luokitus

udk 13
Okkultismi. Spiritismi. Henkimaailma (ykl 15.9)

Aiheet

Henkilö Diana, ? jumalatar.

Maddalena.

noituus

uusnoituus

uuspakanuus

magia

loitsut

Italia

LISÄÄ

Valmistaja([Tallinna] : Tallinna Raamatutrü?kikoda)

Lisätiedot

Charles G. Leland ; suomentanut Päivi Laakso ; [kuvitus: Minna Kylmäluoma]

ISBN

978-952-5774-41-2 sidottu

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 68 vrk 9 h 52 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

120 € Sulkeutuu 68 vrk 9 h 52 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.