Kuvaus

Perinteinen avaruuslakana tuulen ja sateen pitävää aluminoitua ohutta muovikalvoa. Leveämpi malli (normaali leveys on 130 cm). Toiselta puolelta pinta on kullanvärinen ja toinen puoli hopea.

Suojaa tuulelta, eristää kosteutta ja peite pitää lämpimänä; kalvo vähentää jopa yli 90 % kehosta karkaavan lämmön poistumista. Voi käyttää myös vaikka laavun sisäpinnalla nuotion lämpöä heijastamaan. Huolellisella käytöllä ja uudelleen pakkaamisella kestää useita käyttökertoja. Reunojen teippaaminen lisää käyttöikää.

Koko avattuna n. 1,6 x 2,1 metriä. Avaamattomana minigrip-pakkauksen kuljetusmitat ovat tiiviisti puristettuna n. 11,5 x 8 x 1 cm ja paino n. 60 grammaa. Saatavana mahdollisesti usemapia, kysy etukäteen YV/sähköposti!

 

Tilitietoni ym. näet kohteen sulkeuduttua automaattiviestin lopusta.

 

 

 

Haku: hätäpeite hätäpeitto hätälakana hätähuopa avaruuspeite avaruuspeitto avaruuslakana avaruushuopa suojapeite suojapeitto suojalakana suojahuopa lämpöpeite lämpöpeitto lämpölakana lämpöhuopa pelastuspeite pelastuspeitto pelastuslakana pelastushuopa potilaspeite potilaspeitto potilaslakana potilashuopa ensiapu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 11 vrk 10 h 1 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 11 vrk 10 h 1 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.