Kuvaus

Jarmo Ahonen, Peter D. Asmussen, Mel Cash, Jaakko Kailajärvi, Tiina Lahtinen, Hans Jurgen Montag, Esa Peltola, Timo Pohjolainen, Marita Sandström ja Jari Ylinen

"Kilpaurheilijana olen joutunut vuosien varrella opettelemaan oman tavan huoltaa kehoani. Tuo huoltojärjestelmä sisältää monia eri tekijöitä kuten huolellinen venyttely, säännöllinen hieronta, tarvittavien tukiteippausten käyttö, hyvä ravintojärjestys ja säännölliset elämäntavat. Olen ollut myös onnekas saadessani nauttia hyvästä asiantuntevasta valmennuksesta.

Jokainen urheilija ja liikunnan harrastaja tietää, että oma keho asettaa tiettyjä yksilöllisiä rajoituksia sille, kuinka paljon voidaan harjoitella. Hyvin toteutetulla lihashuollolla voidaan noita rajoja kuitenkin siirtää. Valitettavasti monet urheilijat oppivat oikeat huoltotavat kantapään kautta ja usein liian myöhään. Joskus olen toivonut, että huoltoasiat olisi voinut opetella jostain jo urheilu-urani alussa.

Vuosien varrella kertynyt asiantuntijoiden tietämys ja kokemus on nyt kerätty yksiin kansiin palvelemaan liikkuvan ihmisen tarpeita. Sen vuoksi voin suositella lämpimästi tätä kirjaa lihashuollon tukitoimista kaikille oman kehonsa kunnosta kiinnostuneille alan harrastajille. Kirja täyttää varmasti myös alan ammattilaisten vaatimukset hyvänä oppikirjana.

Ringa Ropo, pituushyppääjä" [takakansi]

 

Valmennuskolmio Oy 1990, 1. painos. Kovakantinen.

 

Hieman kulumaa; nimiösivulla kirjaston leima ja takakannessa lainaustasku (kirjaston vanha kirja, mitä ei ole päällystetty kontaktimuovilla).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 42 vrk 22 h 29 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 42 vrk 22 h 29 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.