Tuote on myyty käyttäjälle jenzula hintaan 2,40 €

Kuvaus

3 kpl keltainen kaksipuolinen kelta-ansa kotiin, parvekkeelle, puutarhaan ja kasvihuoneisiin. Keltainen väri houkuttelee lentäviä hyönteisiä ja tuholaisia (esim. jauhiaiset, kirvat, miinaajakärpäset, harsosääsket), jotka tarttuvat liimapintaan.

Muovin pinnassa on hajuton, myrkytön liima, joka ei kuivu eikä valu ja kestää yli 25 °C:n lämpötiloja. Ansa on suojakalvot poistamalla heti käyttövalmis. Leikattavissa pienemmäksi ja voi käyttää myös yksipuolisena esim. ikkunapenkillä tai esim. puutikun kanssa kukkaruukkuun työntämällä. Arkin pitkien sivujen reunoissa on molemmila puolilla noin 7 mm liimattomat alueet, joista suojapaperin poisto on helppo aloittaa. Toisella pitkällä sivulla on kaksi reikää valmiina ripustusta varten. 

Mitat: koko arkki n. 20,1 x 15,1 cm, liima-alue 18,7 x 15 cm, paino 12 grammaa suojakalvoineen.

Huuto koskee kolmea kaksipuolista liima-arkkia. Mukaan tulee kolme n. 19 cm pituista vaaleansinistä taivutettavaa pussinsulkijaa riippukiinnitystä varten. Saatavana mahdollisesti useampia - kysy etukäteen.


Tilitietoni ym. näet kohteen sulkeuduttua automaattiviestin lopusta.

 

 


haku: jauhiainen kirva miinaajakärpänen harsosääski hyönteistorjunta torjunta-aine ruukkukasvi huonekasvi parvekekasvi torjunta

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


2,40 €
Ilmoitus on sulkeutunut 7.5.2024 21:08
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.