Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Laadukkaat ESPRESSO- MOKKAKUPIT, LEIVOSLAUTASET ja KANNU 4 hengelle, 13 osanen Sarja" Seville", Valmistaja Limoges France. Hienointa korkeimman luokan laatuista Limoges posliinia, käyttämättömät, erittäin hyvässä kunnossa, ei säröjä, eikä halkeamia.
Kupit 4 kpl. korkeus 6cm, paino 54g. asetit 4 kpl. halkaisija 13cm, paino 78 g, leivoslautaset 4 kpl. halkaisija 16cm, paino 132g
kannun korkeus 11,5cm, levein kohta 10cm, paino 258g.
Limogen-posliini tehdas perustettiin vuonna 1771. Koko maailmassa koristavat Royal Limoges -tuotteet pöytiä, eivät ainoastaan valtionpäämiesten, kuninkaitten, prinssien ja suurlähetystöjen, vaan jopa vaatimattomissakin pöydissä Royal Limoge´sta on tullut pöytäkulttuurin symboli.
Klassiset muodot eri koriste-kuvioilla ja väreillä, eivät kiinnosta ainoastaan klassikon vaan myäs modernin ystäviä. Limoges-posliinin maine, perinteen ja edistyksen yhdistelmänä, on edelleen vertaansa vailla.

Olen AJATTOMIEN astioiden, tekstiilien ja esineiden ihailija ja kerääjä. Valikoimani koostuu pääasiassa saksalaisten posliini, keramiikka ja lasi valmistajien kuten Rosenthal, Hutschenreuther, Villeroy&Boch, AK. Kaiser tuotteista, myös Arabian ja Iittalan tuotteita.. Minulta löydät laadukkaita astioita sekä arki- että Juhlakattauksiin ja paljon muitakin keräilijöiden aarteita. RETRO - Vintage ja Shabby chic ovat myös ihailuni kohteita. Arvostan erikoisesti kaikkea käsin tehtyä luonnon materiaaleista, esim. puusta, erilaiset tekstiilit ja langat. Lisään jatkuvasti uusia tuotteita ja laajennan tarjous kohteita.

Pakkaan hyvin huolellisesti, yksittäin kuplamuoviin ja laatikon laatikon sisälle.
Ostoja voi yhdistää, postikulut painon mukaan, joten katso myös muut kohteeni!

VAKUUTETTU PAKETTI: sisältää vakuutus arvon 500,-€ ( korkeintaan 2kg ) HINTA 16,90€

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


49 €
Ilmoitus on sulkeutunut 28.4.2024 23:46
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.