Kuvaus

Jari Linjama, Miikka Lehtoaho Musiikkia hartaisiin hetkiin 1 (cd)

kirjastopoisto 
Jari Linjama, Miikka Lehtoaho
Asu: CD-levy
Vuosi: 2019
Kieli: Suomi
Musiikkia hartaisiin hetkiin 1 sisältää Jari Linjaman ja Miikka Lehtoahon herkkiä tulkintoja virsistä ja hengellisistä lauluista. Äänitteelle on tallennettu tuttuja lauluja sekä uusia sävellyksiä.

"Martti Luther on sanonut: "Musiikki on Jumalan lahja. Joka laulaa, ei paljon murehdi. Hän on iloinen ja ajaa murheen laulaen pakoon".

Tämän äänitteen tie on pitkä. Se alkoi jo silloin, kun päätin äänitysajankohdaksi vuoden 2017 kevään. Ohjelmisto ja sovitukset ovat löytäneet muotonsa, kun olen kuunnellut ja seurannut elämää näiden vuosien aikana. Valmistautuessani äänitykseen tulin laulaneeksi virsikirjan läpi. Se jo sinänsä oli opettavainen kokemus, mutta muutenkin näiden laulujen ja virsien laulaminen ja ajatteleminen ajan kanssa on ollut erittäin kasvattavaa.

Kaikki äänitteen laulut ja virret ovat minulle jollain tavalla henkilökohtaisia ja läheisiä. Kaunis musiikki puhuttelee minua ja sitä kuunnellessani tai säveltäessäni en "paljon murehdi". Kun virttä laulaa kerta kerran perään, siitä alkaa tulla tuttava. Se löytää oman paikkansa elämässä. Näin kävi esimerkiksi virrelle "Jeesus, joka lempeänä itkeviä lähestyt"; sitä laulaessa ajattelen aina pientä Vanamo-vauvaa, jonka kuolema tuli lähelle. Virsi on tuonut toivoa siihen, että "nyt hän nukkuu, mutta herää lasten riemuun kirkkaimpaan." - Jari Linjama

Lähetys Lähetän postin kautta voi myös noutaa

Maksutavat Tilinumero tulee tilauksen yhteydessä jolle voi siirtää, Paypal käy myös ja käteinen jos esim. noutaa

Paketti hinnat
Posti lähetä paketti
Jos postin osoite on muuttunut
Google posti lähetä paketti

Kirje hinnat
Posti Kirje hinnat
Jos postin osoite on muuttunut
Google Posti kirje hinnat

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 31 vrk 19 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7 € Sulkeutuu 31 vrk 19 h 53 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.