Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  CD-levystä.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!
 

1. Canister: SATUMAA. 2003 Deluxe records. Ehjä CD-levy ehjässä slim-kotelossa. Canister: Mikko - laulu, kitarat, Timo, synä, laulu, Mikko - basso, Jussi - rummut.

1. Satumaa (san. Liikala, säv. Hoisko, Joensuu)
2. Uusi (san. ja säv. Joensuu)
3. Pilvilinna (san. Liikala, Joensuu, säv. Hoisko, Joensuu)

 

2. LIVIA. Soundwall Studio (Seinäjoki). CD-levy avaamattomana muovissa, slim-kotelo. Neljä kappaletta, säv. Livia, san. Arto Juurakko, sov. Timo Ristilä.

1. Ne vuodet

2. Tule

3. Timanttikuu

4. Sytytätkö valon

 

3. Sydänmaa: HEKTINEN ELÄMÄ. 1999 Snap-CD. Ehjä CD-singlelevy ehjässä slim-kotelossa.

1. Hektinen elämä (säv., san. sov. Marko Ritola) 3:12

Sydänmaa: Marko Ritola (laulu, kitara), Simo Sahari (kitara ja taustalaulu), Sami Parkkinen (viulu, haitari, huuliharppu, kitara ja taustalaulu), Pasi Sahari (rummut ja taustalaulu), Jari Wass (basso ja taustalaulu). Sydänmaa-yhtyeellä, joka toimi 1993–2000, oli useita radiohittejä, mm. Poppikoneet soimaan, Seitsemän merta, Sielu on turpiinsa saanut, Hyvää yötä Helsinki ja Pipariparatiisi. Yhtye esiintyi myös radiossa ja televisiossa. Sydänmaa julkaisi albumit Muisto (1994) ja Rakkautta ja riekaleita (1995) sekä singlet Hyvää yötä Helsinki / Hullu koira (1993), Sielu on turpiinsa saanut / Seitsemän merta (1993), Retuperän rati-riti / Se minulle riittää / Narri (1995), Elämän liksa / Sydämen luottokortti / Pipariparatiisi (1996), Kuutamokeikka / Väinämöisen viikate (1998), Hektinen elämä (1999) ja Monenlaista hommaa (1999).

 

4. Komboklubi: TYHJÄÄ. 2003 Edel Records Finland Oy. Komboklubin esikoissingle slim-kotelossa.

1. Tyhjää (Asko Raivio) 3:53

Komboklubin, nostalgisia suomipopin helmiä omina tulkintoinaan esittävän yhtyeen perustivat 2003 kolme tunnettua muusikkoa. Kai Jämsä (laulu ja kitara), Ari Sunell (kitara ja laulu) ja Petri Auer (koskettimet) olivat tuttuja mm. Puolikuu, Leirinuotio-orkesteri, Suurituuli, Revolver ja Guitar Slingers -yhtyeistä.  Kai Jämsä on kertonut: ”Perustimme Petrin ja Ari Sunellin kanssa Komboklubin. Ajatus oli, että soitetaan hyviä covereita ja omaa materiaalia. Keikkaa saatiin myytyä yllättävän hyvin. Eka sinkku oli Kasevan Tyhjää (Asko Raivio), joka on yhä edelleen ohjelmistossani. Siihen biisiin kiteytyy hienosti seitsemänkymmentäluvun melodisuus.”

 

5. Illi: PUNAISTA. 2005 Alarm Entertainment. CD-levy pahvikotelossa.

1. Punaista (Illi, K. Laiho) 3:33

Aleksi Sariola (s. 1980 Helsinki) tunnetaan useista televisio-ohjelmista: näyttelijänä mm. Salatut elämät -sarjassa (Ken Ojala 2001-04) sekä juontajana mm. ohjelmissa Buusteri (2005–2007), Ruuvari sekä Pientä pintaremonttia. Laulajana Aleksi Sariola esiintyy nimellä Illi. Hän tuli tunnetuksi Fintelligensin hitillä Vaan sil on väliä. Illin esikoissingle Punaista julkaistiin ensimmäisen kerran Suosikki-lehden kylkiäisenä vuonna 2005, ja sitä painettiin 80 000 kappaletta. Illin esikoisalbumi Kokoa mut julkaistiin 2006. Hän on ollut yksi Rähinä Records -artistien vakiovierailijoista.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 90 vrk 3 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1 € Sulkeutuu 90 vrk 3 h 7 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.