Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Lomailijan puutarha – Leena ja Heikki Luoto

Kirjoittajat: Leena ja Heikki Luoto
Kustantaja Tammi
Ilmestynyt 2012
Sivuja 160

Sidottu, kova kansi – kuvakansi

Mukavaa tekstiä, paljon käytännön ohjeita sekä upeat kuvat.

Kirjan markkinointiteksti:

”Kirjassa edetään keväästä syksyyn, nautitaan kuulaista kevätpäivistä, lämpimistä kesäöistä sekä viileiden syyspäivien aikaansaamasta väriloistosta ennen kuin piha vaipuu talvilepoon odottamaan uutta kevättä.

Tässä teoksessa tehdään ehdotuksia kasvivalintoihin ja annetaan ideoita kasvien hoitamiseen, jotta loma-aika kuluisi helppohoitoisesta ja kukoistavasta puutarhasta nauttiessa. Kirja soveltuu rivitalopihan omistajalle, kesämökin pihan hoitoa suunnittelevalle sekä omakotitalon puutarhaa hoitavalle. Puutarhan hoitoa aloittelevalle kirja tarjoaa tiedot sopivan kokoisina annoksina, jotta tiedon tulva ei lannistaisi orastavaa intoa puutarhaharrastuksen parissa.”

 

Siisti kirja, ei merkintöjä eikä taiteltuja sivuja, mutta luettu on – selkää taittamatta.  Kansissa voi olla vähän hankaumaa kun on kirjahyllyssä säilytetty, ja valkeassa takakannessa voi olla tarttumaa muista kirjoista (tapahtuu myös kirjakaupoissa kun on kirjan kanneksi valittu liian vaalea väri).

 

asiasanat: asiasanoja: puutarha piha parveke kasvit perennat viljely viljelypalsta palstaviljely  kesäkukat    - puutarhaunelmia  – siirtolapuutarha kasvi kasvattaminen puutarhakirja

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


10 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.5.2024 15:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.