Kuvaus

 

  • "**** "...aito ja sydämeen käyvän koskettava unohtamatta hersyvän komiikan puhdistavaa voimaa."" – J. Pellonpää, filmfin.com
  • ""Kaikin tavoin upea Hathaway on elokuvan sydän."" – PL, Episodi

Sykähdyttävä ja intohimoakin tihkuva romanttinen draamakomedia LOVE AND OTHER DRUGS on elokuva mahdottomalta tuntuvasta suhteesta sekä altistumisesta äärimmäisen vakavaan ja tarttuvaan tautiin - rakkauteen.

Jamie (Jake Gyllenhaal) on hurmuri, joka ei ole koskaan asettenut aloilleen mitä tulee työn ja naisten suhteen. Ennen kuin hän tapaa työssään lääke-edustajana kaltaisensa - Maggien (Anne Hathaway) - naisen, joka ei etsi muuta kuin "ajanvietettä" itselleen. Kahden villin ja vapaan välisestä kiihkeästä "ystävyydestä" -kasvaa suhde jota he molemmat ovat yrittäneet karttaa. Joskus ihmisestä, josta uskoisit vähiten, tulee ihminen, jota tarvitset eniten. Elokuvan huikeisiin pääosiin heittäytyvät upea Anne Hathaway ja hurmaava Jake Gyllenhaal.

» Koosteet: Love & Other Drugs: An Actors´s Discussion, Beautifully Complex: Anne Hathaway is Maggie, Reformed Womanizer: Jake Gyllenhaal is Jamie ja Selling Love & Other Drugs
» Poistettuja kohtauksia
» Teatteritrailerin

Loppuunmyyty suomijulkaisu sisältää paljon ekstraa. Takakansikin on pelkästään suomeksi. Postitus kuplakuoressa 4 euroa Prahasta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 67 vrk 12 h 4 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 67 vrk 12 h 4 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.