Kuvaus

Kuvanmukainen, hyvässä iskussa oleva kovakantinen ensipainos.

Tämä myytiin loppuun ilmestyessään aika nopeasti, enkä yhtään ihmettele miksi.

Seksin, prostituution, naimisen ystäville todellakin MUST teos. Suosittelen todellakin.


Martine & Louise Fokkens: Punaisten lyhtyjen kaksoset

Martine ja Louise Fokkens ovat seitsemänkymppiset identtiset kaksoset. Jos tapaisit kadulla nämä herttaiset vanhat rouvat hartiahuiveineen ja neulemekkoineen, et ikinä arvaisi, että he ovat työskennelleet Amsterdamin punaisten lyhtyjen alueella jo puoli vuosisataa. Mutta kun he alkavat kertoa tarinoitaan, ei jää epäilystäkään, etteivätkö he todella olisi kokeneita rakkauden ammattilaisia.
Martinen ja Louisen pitkä ura prostituoituina on ollut vaiherikas. Sisarukset irrottautuivat sutenöörien otteesta, perustivat oman ilotalon ja pistivätpä vielä pystyyn ensimmäisen epävirallisen ilotyttöjen ammattiyhdistyksenkin. Asiakkaisiin on mahtunut mitä oudoimpia tyyppejä, mutta myös niitä, jotka ovat säilyneet ystävinä nykypäiviin saakka.
Sisarusten muistelmat ovat rehellinen kuvaus maailman vanhimman ammatin harjoittamisesta, mutta myös humoristinen kokoelma huvittavia anekdootteja. Kirja kertoo koruttomasti senkin, miten prostituutio Amsterdamin kuuluisalla punaisten lyhtyjen alueella on muuttunut vuosikymmenten varrella.

Martine ja Louise Fokkensin elämästä on tehty dokumenttielokuva, josta tuli kansainvälinen sensaatio ja yleisön suosikki Amsterdamin dokumenttielokuvafestivaaleilla viime marraskuussa. Sisarusten kirja oli ilmestyessään syksyllä 2011 Hollannin myydyin teos, ja se on käännetty jo useille kielille.

1. Painos

Minerva 2012

SEKSI - NAIMINEN - BJ - NYMFOMAANI - EROTOMAANI - HIMON*SSIJA - PROSTITUOITU

POSTITETTAESSA PK.lisä 2.80e

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 2 h 57 min 56 s
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9,95 € Sulkeutuu 2 h 57 min 56 s

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.