Kuvaus

M. A. Numminen: TANGO ON INTOHIMONI. 2003 Schilds, Loisto. 348-sivuinen nidottu kirja, lukematon, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Tango on intohimoni (1998) on romaani tanssista ja rakkaudesta ja monipuolinen katsaus suomalaisen tangon historiaan. "Monet kyselevät, mikä elämän tarkoitus on. Minä tiedän: se on tango." Virtanen on mies, jolla on periaatteita. Hänen elämänsä keskeisin asia on tango, etenkin suomalainen tango. Platonin filosofiaa mukaillen Virtanen aikoo pidättäytyä intiimisuhteista naisten kanssa kunnes on täyttänyt 36 vuotta, mikä ei intohimoiselle tangoajalle ole helppoa. Tango on intohimoni on paitsi romaani tanssista ja rakkaudesta, myös monipuolinen katsaus suomalaisen tangon historiaan. Kirjan lopussa oleva hakemisto antaa lukijalle runsaasti asiatietoa tangosta, niin säveltäjistä kuin sanoittajistakin.

"Nummisen kirjassa näkyvät tekijän oman muusikonuran kokemus ja tanssimusiikin läpikotainen tuntemus." - Taneli Heikka, Turun Sanomat

Mauri Antero Numminen (s. 1940 Somero) on muusikko, taiteilija ja kulttuurin monitoimimies. Numminen asuu nykyään Helsingissä ja Lempäälässä. Hänet tunnetaan erityisesti omaperäisestä lauluäänestään sekä lastenlauluistaan. Numminen on toiminut uransa aikana muun muassa laulajana, säveltäjänä, sanoittajana, kirjailijana, runoilijana, näyttelijänä, tuottajana ja lyhytelokuvien ohjaajana.


 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 40 vrk 20 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6 € Sulkeutuu 40 vrk 20 h 53 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.