Tuote on myyty käyttäjälle virtanen.seppoyahoo hintaan 15 €

Kuvaus

Hyväkuntoiset

Kaikki elokuvat ei kuvassa

Elokuvat :
UNBREAKABLE - Särkymätön
David Dunn (Bruce Willis) on ainoa eloonjäänyt suuressa junaonnettomuudessa. Elijah Price (Samuel L. Jackson) on salaperäinen mies joka tarjoaa omituisen selityksen sille miksi David selvisi onnettomuudesta naarmuitta. Tämä selitys uhkaa muuttaa Davidin perhettä ja hänen elämäänsä lopullisesti.
DEVIL
Viisi ihmistä jää loukkuun pilvenpiirtäjän ahtaaseen hissiin. Kaikilla heistä on salaisuus, vaiettu menneisyys. Kaikki on hyvin, kunnes valo sammuu… ja huuto alkaa. Paon ollessa mahdotonta, karmea totuus käy ilmi: yksi heistä on itse Paholainen. Vasta sitten he ymmärtävät, että pahoja asioita tapahtuu hyvistä syistä.
THE HAPPENING
Elokuvien Kuudes aisti ja Signs käsikirjoittaja/ohjaaja M. Night Shyamalan tarjoilee selkäpiitä karmivan, tuhoa enteilevän trillerin, jossa pysäyttämätön tapahtuma uhkaa maapallon väestöä iskien ihmisen aisteista alkeellisimpaan - selviytymisviettiin.
Mark Wahlberg on Elliot Moore, tavallinen perheenisä, joka yrittää pelastaa perheensä kauhistuttavalta, näkymättömältä tappajalta. Kun Elliotille valkenee tapahtuman käsittämättömältä vaikuttava aiheuttaja, on selvää, ettei kukaan ole turvassa - missään.
OLD
Lomaileva perhe huomaa, että syrjäinen ranta, jossa he rentoutuvat muutaman tunnin ajan, saa heidät jollain tavalla ikääntymään nopeasti, mikä lyhentää heidän koko elämänsä yhdeksi päiväksi.
KUUDES AISTI
Tri Malcolm Crowe (Bruce Willis) on arvostettu lastenpsykologi, joka kantaa sisällään synkkiä muistoja nuoresta potilaasta, jota hän ei voinut auttaa.
Crowe tapaa pelokkaan 8-vuotiaan Cole Searin (Haley Joel Osment), jolla on yliluonnollisia kykyjä.
Saadakseen mielenrauhan tri Cowe ottaa Colen potilaakseen, mutta tietämättään hän samalla astuu epätodelliseen pelon ja painajaisten valtakuntaan, josta ei ole ulospääsyä...
SIQNS
Graham Hess (Mel Gibson) on pappi, joka menetti uskonsa vaimon kuoltua traagisessa auto-onnettomuudessa. Hän asuu maatilallaan Pennsylvaniassa lastensa ja veljensä (Joaquin Phoenix) kanssa. Eräänä aamuna he havaitsevat suuria, symmetrisiä ympyröitä pellollaan. Mistä ne ovat tulleet? Ja miksi? Vai onko se pelkkää paikkakuntalaisten kiusantekoa? Pian alkaa outoja peltokuvioita kuitenkin esiintyä eri puolilla maapalloa. Niitä on aivan liian paljon ja ne ovat aivan liian täydellisiä ollakseen ihmisen tuottamia...
THE VILLAGE - Kylä
Keskellä Pennsylvanian loputtomia metsiä sijaitsee pieni kylä, jossa asutaan täysin eristyksissä muusta maailmasta.
Kylässä eletään idyllistä elämää harmoniassa luonnon kanssa – lukuunottamatta ympäröivän metsän kammottavia olentoja. Metsän kauhut estävät ketään lähtemästä kylästä.
Parantaakseen kylän oloja nuori Lucius Hunt (Joaquin Phoenix) suunnittelee kuitenkin ylittävänsä kylän rajan ja astuvansa tuntemattomaan – mutta jo pelkät suunnitelmat aiheuttavat selittämättömiä ja yhä karmeampia tapahtumia. 
THE LAST AIRBENDER
Koe jännittävä toimintaseikkailu, joka pohjautuu Nickelodeonin suosittuun tv-sarjaan Avatar: The Last Airbender.
Pääosassa on Aang, erikoislaatuinen poika, jolla on hämmästyttäviä "taitoja". Hän taivaltaa halki salaperäisen maan, jossa on kosolti taikaolentoja ja tarmokkaita ystäviä. Koska hän on Avatar, hän on ainoa joka pystyy päättämään neljän kansakunnan - Ilman, Veden, Maan ja Tulen - välisen ikivanhan taistelun.
Kiehtova The Last Airbender on jännittävä koko perheen elokuva!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


15 €
Ilmoitus on sulkeutunut 25.3.2024 23:09
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.