Tuote on myyty käyttäjälle melvisieppo hintaan 17 €

Kuvaus

Kuvien DVD suomitekstein ja -kansin (espanja puhe)

 

Mä oon mikä oon / Somos lo que hay (DVD) uusi ja muoveissa

Cannesissa kilpailun ulkopuolisessa Director's Fortnight -sarjassa nähty kannibalismi-elokuva Mä oon mikä oon herätti aiheellista säpinää.

Ränsistynyt isähahmo laahustaa henkitoreissaan siistin ostoskeskuksen käytävillä kunnes kuukahtaa alusvaateliikkeen mallinukkeja tuijottaessaan näyteikkunan ääreen. Mutta ei hätää. Yhteiskunta toimii moitteettomasti; siivouspartio pyörähtää paikalla, eikä moisesta ostosfiilistä häiritsevästä raadosta ole tuokion kuluttua edes muistoa jäljellä.

Mutta tuota edesmennyttä kaivataan jossain. Nälkäinen kannibaaliperhe on tottunut siihen, että isä tuo aina vieraan illalliselle. Joka kerta uuden. Perhe, joka syö yhdessä voi hyvin, kuten tavataan sanoa. Tässä tapauksessa se ei päde vieraisiin. Hermostuneen oloinen äiti laittaa perheen pojat isän hommiin. Illallisvieras on hankittava, maksoi mitä maksoi...

Robert Rodriguez teki huhujen mukaan El mariachin 1992 noin kymppitonnilla. Leffa otti tulta alleen, siitä tuli kansainvälinen ilmiö, ja se vei Rodriguezin Hollywoodiin. Jorge Michel Graun esikoisessa on samanlaista kutinaa.

Ohjaus: Jorge Michel Grau 

Pääosissa: Miriam Balderas, Francisco Barreiro, Carmen Beato, Juan Carlos Colombo, Paulina Gaitan, Octavio Michel, Esteban Soberanes

Valmistusvuosi: 2010

Kesto: 1 h 25 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


17 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 3.4.2024 8:14
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.