Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä 2000-luvun alussa kirjapainolta lahjaksi saatu miniatyyrikirja, jota ainakin silloin mainostettiin maailman pienimpänä kirjana. Rasia avattiin silloin, hetki ihmeteltiin kirjan kokoa, rasia kiinni ja siitä kaappiin, jossa se on ollut tähän päivään asti.

Kirja on typografi Josua Reichertin suunnittelema "aakkoskirja" ja se on käsin valmistettu Leipzigissa, Saksassa. Kirjan nimi on "The smallest book" ja kustantajana on Faber & Faber.

Oheisen linkin takaa löytyy lisätietoa, kuvat kirjan sisällöstä ja myös mittakaavaa, minkä kokoinen kirja on.

https://www.alamy.com/leipzig-germany-02nd-feb-2021-bildkombo-in-the-publishing-house-faber-faber-leipzig-the-smallest-book-in-the-world-lies-in-edition-print-next-to-a-match-below-in-the-24-x-29-millimetre-tiny-block-book-with-leather-cover-is-printed-the-coloured-picture-abc-above-by-the-typographer-josua-reichert-1937-2020-the-tiny-book-produced-exclusively-by-hand-has-already-found-almost-3000-lovers-and-collectors-all-over-the-world-credit-waltraud-grubitzschdpa-zentralbildzbdpaalamy-live-news-image401553625.html

Mukaan tulee itse kirjan lisäksi alkuperäinen säilytysrasia ja suurennuslasi.

Näitähän ei ole ikuisuuksiin saanut enää uutena. Yhden huutokaupan löysin, jossa tällainen on ollut myytävänä. Vasarahinta on tuolloin  ollut 240 USD.

https://www.pbagalleries.com/view-auctions/catalog/id/430/lot/137375/Bilder-ABC-Das-Kleinste-Buch-The-Smallest-Book

Nettohinta on 50,00 euroa (+6,90 euroa mahdolliset lähetyskulut).

Tavara löytyy Turun Haritusta, jossa kaupat onnistuvat kasvotusten. Muussa tapauksessa rahat tilille ja hyvin paketoitu paketti liikkeelle, kun suoritus on saapunut.

Katso myös muut myytävät kohteeni. Useamman tavaran ostajalle, tavarat tulevat yksillä postikuluilla (suurimman postikulun mukaan).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.5.2024 2:34
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.