Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. MAAILMAN SATUAARTEET. Piirroskuvitus. 2008 Karisto, Pokkaristo (5. painos). 118-sivuinen nidottu kirja, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Maailman satuaarteet (1996) on kokoelma, jossa rakastetuimmat sadut voit ottaa kätevästi mukaasi minne menetkin. Puistoon tai Pariisiin, mökille tai mummolaan. Teokseen valitut satuklassikot sopivat yhtä hyvin matkalukemiseksi pitkille automatkoille kuin iltasaduiksikin.

Kirja sisältää seuraavat sadut:
Ruma ankanpoikanen
Hannu ja Kerttu
Ali Baba ja neljäkymmentä ryöväriä
Keisarin uudet vaatteet
Tuhkimo
Punahilkka
Ruusunen
Lumikki
Rampa

 

2. Kenneth Grahame: KAISLIKOSSA SUHISEE. Englanninkielinen lyhennetty teos: Joan Collins. Suomentanut Jarmo Jylhä. Kuvitus: Martin Aitchison. 1979 Ladybird Books Ltd, Ladybird lasten klassikot. 51-sivuinen sidottu kirja (18 x 12 cm), kannet ylipainettu, kansissa painumia ja joku pieni repeämä, muuten ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Kaislikossa suhisee (The Wind Willows 1908) on hauskoja hahmoja ja tapahtumia täynnä oleva tarina jokivarren värikkäiden ja sydämellisten asukkaiden ihmismäisestä elämästä. Kaikkien aikojen kuuluisimman lastentarinan ihastuttavat hahmot, Myyrä, Rotta, Sammakko ja Mäyrä ovat tuottaneet mielihyvää yhä uusille lapsisukupolville; sadun taika ei ole vuosien kuluessa laimentunut: kertomus viehättää edelleen sekä lapsia että aikuisia.

Kenneth Grahame (1859 Edinburgh, Skotlanti – 1932 Pangbourne, Berkshire, Englanti) oli ammatiltaan pankkiiri: hän meni töihin Englannin keskuspankkiin 1879 edeten urallaan, kunnes joutui eroamaan 1907 huonontuneen terveytensä vuoksi. Kirjailijana hänet tunnetaan ennen kaikkea lastenkirjaklassikosta The Wind Willows (1908; suom. Kaislikossa suhisee 1949). Kirjan pohjalta Walt Disney tuotti piirroselokuvan The Adventures of Ichabod and Mr. Toad (1949). Kirjaan perustuvassa komediassa The Wind Willows (1996 Britannia; suom. Kaislikossa suhisee)  esiintyy Monty Python -ryhmän jäseniä: John Cleese, Eric Idle, Terry Jones ja Michael Palin. Kenneth Grahamen tuotannosta on suomennettu myös tarina The Reluctant Dragon (1898 kokoelmassa Dream Days; suom. Vastahakoinen lohikäärme 2007), josta Walt Disney teki animaatioelokuvan 1941.

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


5 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 13.5.2024 20:05
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.