Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä Applen 13" MacBook Pro, joka on varustettu 2.7GHz kaksiytimisellä Intel Core i5 -prosessorilla, peruskäyttöön hyvin riittävällä 8GB keskusmuistilla ja 128GB nopealla SSD-levyllä. Kone on vuoden 2015 mallia, mutta valmistettu 6/2016.

Tarkemmat speksit oheisesta linkistä ja kuvankaappauksista:

https://support.apple.com/kb/sp715?locale=fi_FI

Koneessa on pientä normaalia kosmeettista käytönjälkeä, mutta kaikki toimii niin kuin uutenakin.Näyttö on naarmuton, eikä siinä ole valovuotoja, kuolleita tai kuumia pikseleitä ja saranat pitävät näytön jämäkästi halutussa asennossa. Näytön reunoilla on hieman näille tyypillistä heijastekalvon kulumista, joka näkyy oikeastaan vain ruudun ollessa sammutettuna.

Akun kunto on 79.5% uuden akun varaustilasta (382 lataussykliä) ja Applen laskelmien mukaan se kestäisi noin 8h normaalikäytössä, eli hyvin pärjää yhdellä latauksella koulu- tai työpäivän.

Mukaan tulee itse koneen lisäksi Applen alkuperäinen MagSafe 2 -laturi, jossa johdot eivät ole päässeet rispaantumaan sekä hyväkuntoinen 250GB ulkoinen kovalevy vaikka Time Machine -varmuuskopioita varten.

Mukaan saa kaupan päälle vielä Steam-lisenssiavaimen Sid Meier's Civilization: Beyond Earth -peliin. Hinta tällä hetkellä 39,99 euroa. Huom! Hinta on sama pelin kanssa tai ilman, mutta jos peli ei itseä miellytä, sen voi antaa vaikka lahjaksi jollekin (toimii myös PC:ssä):

https://store.steampowered.com/app/65980/Sid_Meiers_Civilization_Beyond_Earth/

Koneelle on tehty nyt seuraavat toimenpiteet ennen myyntiin laittoa:

- kone on puhdistettu sekä sisältä (painepuhallin, konetta ei ole avattu) ja ulkoa;
- poistettu oma Apple ID ja otettu Etsi laite -toiminto pois päältä;
- alustettu SSD-levy kokonaan;
- asennettu uusin macOS Monterey -käyttöjärjestelmä oletusasetuksin sekä asennettu tähän viimeisimmät päivitykset.

Tämän lisäksi koneeseen on asennettu Tori.fi:stä ostettu suomenkielinen Microsoft Office 2021 for Mac -toimisto-ohjelmapaketti (sis. Word, Excel, PowerPoint, Outlook). Kyseessä on kertamaksullinen ja ikuinen lisenssi, joka ei myöskään vaadi Microsoft-tiliä toimiakseen, enkä kyllä välttämättä tätä edes yhdistäisi omaan Microsoft-tiliini.

Näitähän myydään siellä muutamilla kympeillä, joten jokainen voi tehdä omat johtopäätökset siitä, eli mitään takuuta en tuon ohjelman  toiminnasta anna, mutta ainakin asennushetkellä se asentui, päivittyi, aktivoitui ja käynnistyi niin kuin kuuluikin.

Enemmän, suurempia ja parempilaatuisia kuvia kohteesta löytyy oheisesta linkistä:

https://drive.google.com/drive/folders/19d4aB8QptrxhhjLMTydco_X0req7SwZW?usp=sharing

Heti-käyttövalmis paketti, eli vain virta päälle ja käyttämään.

Nettohinta on 185,00 euroa (+6,90 euroa mahdolliset lähetyskulut).

Tavara löytyy Turun Haritusta, jossa kaupat onnistuvat kasvotusten. Muussa tapauksessa rahat tilille ja hyvin paketoitu paketti liikkeelle, kun suoritus on saapunut.

Katso myös muut myytävät kohteeni. Useamman tavaran ostajalle, tavarat tulevat yksillä postikuluilla (suurimman postikulun mukaan).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


185 €
Ilmoitus on sulkeutunut 7.5.2024 16:29
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.