Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvien metallikoteloinen Blu-ray -boksi suomitekstein

 

Mad Max Collection - Limited Gas Tin Edition (Blu-ray) uusi ja muoveissa

Kokoelma sisältää elokuvat:

Mad Max

Australian maantiet ovat lainsuojatonta aluetta, jota moottoripyöräjengit hallitsevat. Yhden jengin johtaja on pahamaineinen Toecutter. Poliisin ainoa mahdollinen vastaveto on perustaa erityisryhmä - Interceptors. Mad Max on yksi heistä - yhtä armoton kuin takaa-ajamansa jengi.

Elokuva oli Mel Gibsonin ensimmäinen. Gibson meni koekuvauksiin vain ystävänsä seuraksi mutta koska hän oli edellisenä iltana ollut baaritappelussa hänen naamansa oli mustelmilla ja nenä murtunut. 

Tuottajat ihastuivat häneen ja käskivät tulla kahden viikon päästä uudelleen. Gibson tuli paikalle kahden viikon päästä ja vaikka hänen kolhunsa olivatkin jo ehtineet parantua niin hän sai osan.



Mad Max 2 - Asfalttisoturi 

When all that´s left is one last chance, pray that he´s still out there ... somewhere!

Entinen poliisiupseeri Max (Mel Gibson) on yksinäinen vaeltaja, matkustaen ydinsodassa tuhoutuneen Australian lävitse etsien korvaamattoman arvokasta polttoainetta tai öljyä. Hän elää selviytyäkseen eikä ole kovin mielissään törmätessään ainoaan toivonkipinään: pieneen joukkoon rehellisiä ihmisiä, jotka pyörittävät pientä öljynjalostomoa. 

Maxin on suojeltva heitä moottoripyöräjengiltä, joka terrorisoi joukkoa heidän yrittäessään kuljettaa polttoaine turvaan.

Asfalttisoturi sinkoaa katsojan unenomaiseen maisemaan, missä ydinsodanjälkeinen tulevaisuus kohtaa mytologisen menneisyyden.



Mad Max - Ukkosmyrsky 

"Kaksi miestä ilmestyy paikalle. Yksi mies poistuu". Se on laki Bartertownin Thunderdome-areenalla. Mutta lainsäätäjä Aunty Entity lisää pian uuden lain. Ällä suututa Maxia!

Mad Max - Ukkosmyrsky -elokuvan pääosaa esittää Mel Gibson kolmatta kertaa sankarin nimiroolissa, joka haastaa ydintuhon jälkeisen tulevaisuuden barbaarit - ja tällä kertaa hänestä tulee kadonneiden lasten pelastaja.

Musiikin supertähti Tina Turner varastaa loput valokeilasta Aunty Entitynä, vallanhimoisena valtiattarena, joka on päättänyt käyttää Maxia hyväkseen kiristääkseen kuristusotettaan Bartertownista.

Ohjaajat George Miller ja George Ogilvie tarjoavat jälleen sykähdyttävän maailmanloppu-pyörillä loppukohtauksen, ja erään kaikkien aikojen parhaista elokuvataistelukohtauksista, kun Max ja Blastergladiaattori ottavat yhteen nuijien, moottorisahojen ja minkä tahansa käteen osuvan kanssa Thunderdomessa.

 

Ohjaus: George Miller

Näyttelijät: Mel Gibson, Joanne Samuel, Hugh Keays-Byrne, Steve Bisley, Tim Burns, Bruce Spence, Michael Preston, Max Phipps, Adam Cockburn, Tina Turner

Valmistusvuosi: 1979 / 1982 / 1985

Kesto: 1 h 33 min / 1 h 35 min / 1 h 47 min

Kuva: Widescreen 2.35:1 (1080p)

Ääni: Englanti - DTS-HD Master Audio 5.1

Tekstitys: Suomi, ruotsi, englanti

Alue: B (eurooppa)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


35 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 26.4.2024 12:25
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.