Kuvaus

MARC BOLAN VALOKUVA, jossa NIMIKIRJOITUS

KUVAKOKO: 20cm x 26cm.

NIMIKIRJOITUS: "Marc bolan X"  selkeästi näkyvissä mustalla tussikynällä kirjoitettuna. Kuvan mukana MSPS REALGRAPHS LDT-yhtiön COA eli Aitoustodistus (COA). Siinä on päiväyksenä 04.05.06 eli päivämäärä, jolloin ostin ko. nimmarikuvan yhtiöltä. Kuva on 70-luvulta eli Bolanin T. Rex-kaudelta.

COA:lla ei sinänsä ole mitään merkitystä, koska palautusoikeus on päättynyt jo vuosia sitten. Minulla ei ole mitään epäilystä siitä, etteikö nimmari ole AITO, mutta koska en ole sitä henkilökohtaisesti saanut, en voi olla aitoudesta täydin varma. Tämä pätee mielestäni kaikkiin nimikirjoituksiin. Jos et ole saanut nimmaria itse tai, jos et tunne nimikirjoituksen saajaa ehdottoman luotettavaksi, niin aitoudesta ei voi olal varma. Nimmarin kirjaimet ja tyyli vastaavat kyllä ehdottomasti aidoiksi tunnettuja Marc Bolan-mimmareita. Hänhän signeerasi kuvia myös oikealla nimellään MARC FELD. Hän kuoli auto-onnettomuudessa v. 1977.

KUNTO: Uudenveroinen. Olen asettanut lähtöhinnan mielestäni asialliselle tasolle.

Googlaa lisätiedot & KATSO MALLIKUVAT…Kuuntele John' Children -, Tyrannosaurus Rex ja T. Rex -levyjä. Nehän ovat kaikki Bolanin bändejä.

Huudossa on levyhyllystäni kaksi John's Children vinyylialbumia MINT-kunnossa!

Jos olet voittanut useamman kohteen, odota mun ilmoitusta toimitusmaksun suuruudesta, jotta saat kaikki voittosi samassa paketissa (jos niin haluat). 

Ilmoituksessa näkyvä toimitusmaksu on yhtä kuin postimaksu sekä pakkauskulu.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 4 vrk 4 h 3 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

72 € Sulkeutuu 4 vrk 4 h 3 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.