Kuvaus

Matchboxin valmistama Ford Supervan II, joka on maalattu Van Halenin teemalla. Pohjavärinä ja kuviona on Eddie Van Halenin kuuluisan Frankenstrat-kitaran kuviointi, jossa punaisella pohjalla risteilee mustia ja valkoisia raitoja sikinsokin. Molemmissa kyljissä on hopealla VH-logot, toisella puolella hieman kulmikkaampana ja toisella kaarevien siipien kera. Takaluukussa on Panaman lippu ja mallimerkintänä 1984, tiedät kyllä miksi. Rekisterinumerona on OU812, ja senkin syyn tiedät. Keulamaskissa on kolme hopeista pystytolppaa symbolisoimassa roomalaista numero kolmosta, ja yllätys-yllätys, siihenkin on sama syy kuin edellisiin yksityiskohtiin.

Auto on käsin maalattu yksittäiskappale ja lakattu kiiltävällä lakalla, joten kestää tarvittaessa neppiskisat hiekkalaatikolla, jos sinne haluaa mennä kisailemaan lasikaapissa seisottamisen sijaan. Auton kunto on lähes uutta vastaava, pohjassa ja renkaissa on pientä ikäkulumaa, mutta maalipinta siis iskemätön ja renkaat toimivat kuten pitääkin.

 

Löytyy myös muita bändiautoja, ja jos ei juuri sopivaa löydy, niin voidaan tehdä sellainen!

 

Maksu tilille ja auto postiin, pk:t ostajalle. Myös nouto Kiuruvedeltä mahdollinen.

 

hakusanoja: in flames, inflames, göteborg, metal, metalli, nummirock, tuska, sweden rock, glenn danzig, heavy metal, band, bändi, extreme, music, musiikki, hevi, metallica, iron maiden, mother, beatles, nummirock, ruisrock, provinssirock, tuska, jalometalli, klubi, keräily, pikkuauto, neppaus, neppis, neppailu, hiekkalaatikko, rock, rock n' roll, pop, popmusiikki, 60's , 60-luku, ringo starr, george harrison, paul mccartney, john lennon, jake, elwood blues, mission from god, cop car, rock n' roll all night long, remu aaltonen & the hurriganes, cisse häkkinen, albert järvinen, ile kallio, roadrunner, crazy days, hot wheels, tsugu way, hanger, alexi laiho, aleksi, daniel freyberg, children of bodom, cobhc, bodom after midnight, järvi, lake, massacre, murha, telttailu, ou812, right here right now, 5150, diver down, eddie van halen, alex, david lee roth, sammy hagar, gary cherone, michael anthony, wolfgang, I II III, best of both worlds, frankenstrat, for unlawful carnal knowledge, balance, fair warning, women and children first, a different kind of truth,

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
19 €
Sulkeutuu 15 h 34 min 40 s
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 19 € Sulkeutuu 15 h 34 min 40 s

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.