Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Nemo 2008 Pehmeäkantinen 160 sivua

Uusi

1.painos

Cat Wei on newyorkilainen sisustussuunnittelija, arkkitehti ja Material Girls -televisiosarjan emäntä. Hän käyttää kankaita niin innostavalla tavalla, että lukija haluaa heti ryhtyä töihin. Keittiön tuoli uudistuu, kun sen päälle puetaan seksikäs korsettihuppu. Nahkavyö pääsee uuteen käyttöön safariverhojen nyörinä. Tilkuista syntyy eläinystävällinen karhuntalja, ja leivänpaahdin saa piilopaikan fleecehupun alta.

Designkankaita, farkkuja, t-paitoja - mikään materiaali ei ole Cat Weille vieras. Suomalaisten ylpeydeksi hän käyttää runsaasti Marimekon kankaita. Hänen kirjansa eroaa raikkaalla tavalla käsityökirjojen vaaleanpunaisesta romantiikasta ja liimatahraisista tuunausprojekteista. Valmiit työsi näyttävät siltä kuin ne olisi hankittu trendikkäimmistä sisustusliikkeistä.

Material World esittelee houkuttelevia sisustusvinkkejä, jotka sopivat sekä ensikertalaisille että kodin koristamisen konkareille. Malleihin annetaan selkeät ohjeet ja kaavat, etkä tarvitse kaikkiin töihin edes ompelukonetta.

Hakusanoja: Kankaat kierrätys verhoilu sisustus

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


10 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 2.5.2024 14:56
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.