Kuvaus

Kirjapaja 2007

Hyväkuntoinen kirja

Ei merkintöjä 

Kuuluisan sadun tulkintaa. Mathias Jung kuljettaa lukijaa pikku prinssin jalanjäljissä ja opettaa jotain todellista meistä itsestämme. "Jokainen osaa lentää. Se on tämän kehystarinan kätketty viesti. Ei ihminen elä ainoastaan leivästä. Hän voi kohota arjen alhojen yläpuolelle, levittää siipensä, taistella ihanteiden puolesta, elää niitä todeksi. Hän on tässä maailmassa ainoa elollinen olento, joka kykenee kunnianhimoon, henkiseen korkealentoisuuteen, harkintaan ja sankaruuteen. Ihminen voisi olla kotka."

Lukemattomat ihmiset kautta maailman ovat tutustuneet Antoine de Saint-Exupéryn toisen maailmansodan aikana kirjoittamaan kiehtovaan satuun Pikku prinssi. Prinssin lailla mekin kohtaamme elämässämme ahdistusta, ystävyyttä, kuolemaa, rakkautta ja toivoa. Mathias Jung kuljettaa meitä pikku prinssin jalanjäljissä ja opettaa jotain todellista meistä itsestämme.

Mathias Jung on saksalainen terapeutti, joka on kotimaassaan tunnettu esitelmistään ja lukuisista elämäntaitoon liittyvistä teoksistaan. Pikku prinssi meissä on hänen ensimmäinen suomeksi ilmestynyt kirjansa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 78 vrk 7 h 15 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12,90 € Sulkeutuu 78 vrk 7 h 15 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.