Kuvaus

Kuvanmukaiset, hyvässä iskussa olevat DVD boxit huippu suositun perhe TV-sarjan McLeod's Daughters ystäville.

Kerran läpi katsotut.

McLeodin tyttäret kaudet - McLeod's Daughters kaudet 1 - 6 DVD Boxit

KAUSI 1:


Clairen isän, Jack McLeodin, vaimo ja hänen poikavauvansa menehtyivät synnytyksessä. Jack meni uudelleen naimisiin kaupunkilaistytön, Ruth Silvermanin, kanssa. Tess-tyttö on heidän myrskyisän, lyhyen suhteensa hedelmä. Claire ja Tess olivat hyvin läheisiä lapsuudessaan, mutta heidän tiensä erosivat kun Ruth vei 5-vuotiaan Tessin mukanaan takaisin kaupunkiin. Kaksikymmentä vuotta myöhemmin, Jackin äkillisen poismenon jälkeen, molemmat tyttäret perivät puolet Drover’s Run -tilasta. Tila on pantattu velkojen vakuudeksi. Tess, jonka äiti on äskettäin menehtynyt rintasyöpään, palaa Drover’s Runiin elätellen toiveita perintönsä muuttamisesta rahaksi, jotta hän voisi avata kahvilan kaupungissa. Tilan heikko taloudellinen tilanne ja hänen vanhemman sisarensa avoin vihamielisyys ovat pettymyksiä Tessille. Kun Claire antaa potkut miespuolisille työntekijöilleen, sisarukset päättävät pitää itse tilasta huolen yhdessä taloudenhoitaja Meg Fountainin, hänen tyttärensä Jodin ja paikallisen Becky-tytön kanssa. Kokeiluluontoinen – ja lyhytaikaiseksi tarkoitettu – kumppanuus on ensimmäinen askel yhteen palanneiden sisarusten yrityksissä päästä eroon vanhasta kaunasta, parantaa keskinäistä suhdettaan ja saada tila taas jaloilleen ja velattomaksi.

Sisältää sarjan jaksot 1-22.

- - - - 

KAUSI 2:

Suositun australialaisen televisiosarjan McLeodin tyttärien toisella kaudella siskosten unohtumaton tarina jatkuu. Claire ja Tess ovat valinneet erikoisen elämäntavan perittyään Drover’s Run – maatilan isänsä kuoleman jälkeen. Siskoksilla ei ole minkäänlaista kokemusta karjatilan hoidosta, eivätkä he ole tavanneet toisiaan lapsuusvuosien jälkeen. He päättävät kuitenkin yhdessä pelastaa tilan. Toisella kaudella McLeodin tyttärien elämää syrjäisellä tilalla siivittävät toivo, huumori ja suru.

Sisältää sarjan jaksot 23-44.

- - - -

KAUSI 3:

Drover’s Run on suuri karjatila, jolta on matkaa lähimpään kaupunkiin 180 kilometriä ja suurkaupunkiin 400 kilometriä. Tila on ollut McLeodien omistuksessa sukupolvien ajan, ja se on periytynyt ensin isältä pojalle ja nyt tyttärille. McLeodin tyttäret -sarjan kolmannella kaudella Clairen ja Tessin ikimuistettava tarina saa jatkoa uuden elämän alkaessa ja toisen päättyessä. Lähde mukaan seuraamaan jännittävää seikkailua ja kahden tavallisen naisen epätavallista elämää. Kolmannen kauden jokainen jakso on täynnä dramatiikkaa ja vie katsojan mennessään. Kahdeksan levyn DVD-paketti on pakollinen hankinta tämän australialaisen suurtuotannon faneille. Kolmas kausi koostuu 30 jaksosta, ja sen kesto on yhteensä 23 tuntia.

Sisältää sarjan jaksot 45-74.

- - - -

KAUSI 4:
 

Drover’s Run on suuri karjatila, jolta on matkaa lähimpään kaupunkiin 180 kilometriä ja suurkaupunkiin 400 kilometriä. Tila on ollut McLeodien omistuksessa sukupolvien ajan, ja se on periytynyt ensin isältä pojalle ja nyt tyttärille. Metsäpaloja, velkataakka ja odottamattomia vieraita – elämä Drover’s Runin tilalla ei ole aina helppoa. Stevie ja Tess tekevät lujasti töitä todistaakseen, että naisetkin voivat selvitä tilanhoidosta. Tess ja Nick tunnustavat lopultakin rakkautensa toisilleen, ja Charlotte ajautuu vaikeaan huoltajuuskiistaan. Sarjassa ilo ja suru kulkevat käsi kädessä. Drover’s Run -tilalla hyvästellään vanhoja ystäviä sekä toivotetaan tervetulleeksi uusia tuttavuuksia. Kolmannella tuotantokaudella todistimme Clairen traagista poismenoa. Nyt unohtumaton romantiikan- ja seikkailuntäyteinen saaga McLeodin tyttäristä jatkuu! Älä menetä hetkeäkään draamasarjasta. Tämä kahdeksan levyn DVD-boksi on välttämätön hankinta jokaiselle australialaisia televisiosarjoja rakastavalle katsojalle. Neljäs kausi koostuu 32 jaksosta ja sen kesto on yhteensä 24 tuntia.

Sisältää sarjan jaksot 75-106.

- - - - 

KAUSI 5:

Drover’s Run on suuri karjatila, joka sijaitsee matkojen päästä kaupungeista. Tila on kuulunut McLeodin perheelle sukupolvien ajan. Se on siirtynyt ensin isältä pojalle ja nyt tyttärille. McLeodin tyttärien tarina jatkuu nyt 32 uudella upealla jaksolla. Tess ja Nick joutuvat eroon toisistaan, ja myöhemmin heidät erottaa myös tragedia. Stevie joutuu kohtaamaan valintojensa aiheuttaman sydänsurun, ja Jodi pääsee perille sukujuuristaan koskevasta salaisuudesta, joka muuttaa kaiken. Suositun viidennen tuotantokauden dramaattiset, jännittävät ja seikkailuntäyteiset jaksot sisältävä 8 levyn DVD-kokoelma kuuluu jokaisen tästä suositusta australialaissarjasta pitävän hankintalistalle.

Sisältää sarjan jaksot 107-138.

- - - -

KAUSI 6:

Drover’s Run on suuri karjatila, jolta on matkaa lähimpään kaupunkiin 180 kilometriä ja suurkaupunkiin 400 kilometriä. Tila on ollut McLeodien omistuksessa sukupolvien ajan, ja se on periytynyt ensin isältä pojalle ja nyt tyttärille. Kuudes tuotantokausi sisältää 32 uutta upeaa jaksoa. McLeodin tyttärien tarina jatkuu. Jodista tulee Drover’s Run -tilan osaomistaja, Nick ja Tess jättävät toisilleen lopulliset jäähyväiset ja Stevien ja Alexin suhteen ylä- ja alamäet jatkuvat. Tapahtumarikas vuosi tuo monia muutoksia kaikkien elämään. Kehutun kuudennen tuotantokauden dramaattiset, intohimoiset, jännittävät ja seikkailuntäyteiset jaksot sisältävä8 levyn DVD-kokoelma kuuluu jokaisen tästä suositusta australialaissarjasta pitävän hankintalistalle.

Sisältää sarjan jaksot 139-170.

- - - -

PERHESARJA - PIENI TALO PREERIALLA - TOHTORI TULI KAUPUNKIIN - WALTONIN PERHE - METSOLAT - 

POSTITETTAESSA PK.lisä 6,95e

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 23 vrk 1 h 6 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

59,95 € Sulkeutuu 23 vrk 1 h 6 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.