Kuvaus

Medik8 Clarity Peptides -ihoa kirkastava peptidiseerumi. Sopii kaikille ihotyypeille. Tuote on uusi ja avaamaton. Pahvipakkausta ei ole.

Koko: 30ml = normaali myyntikoko

Ovh. 67€ (kicks.fi)

 

 

Medik8 Clarity Peptides

Nopeasti imeytyvä peptidiseerumi sisältää 10 % niasiiniamidia. Sopii kaikille, jotka haluavat kirkkaan ihon! Medik8 on suunnitellut ainutlaatuisen koostumuksen, jolla varmistetaan, että peptidit pääsevät tehokkaasti sinne, missä niitä eniten tarvitaan. Tuote parantaa ihon hehkua, kirkastaa ja rauhoittaa. Se taistelee esimerkiksi stressin, huonon ruokavalion, hormonaalisten muutosten ja unenpuutteen vaikutuksia vastaan. Sisältää Crystalide™-peptidejä, jotka tasoittavat ihon sävyä ja parantavat ihon hehkua ja luonnollista kirkkautta. Sisältää sinkki-PCA:ta, joka vahvistaa ihosolujen luonnollista vastustuskykyä. Toimii myös bakteereihin, jotka aiheuttavat näppyjä. Tuloksena on virheetön ja kirkas iho.

Käyttöohjeet: Hiero Clarity Peptides -seerumia kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aamuin illoin puhdistuksen jälkeen. Anna imeytyä ennen kosteusvoiteen levittämistä. 
Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti punoituksesta, finneistä tai helposti ärtyvästä ihosta kärsiville. Sopii samealle iholle ja kaikille, jotka haluavat parantaa ihon hehkua ja kirkkautta.

https://www.kicks.fi/medik8/ihonhoito/kasvojenhoito/kasvoseerumit/clarity-peptides

 

 

Kannattaa tarkistaa muutkin kohteeni, yhdistelen postikuluja aina kun mahdollista.

Hakusanat: medik8 / kirkastava / heleyttävä / seerumi / serum / peptidi

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 5 vrk 19 h 19 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

30 € Sulkeutuu 5 vrk 19 h 19 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.