Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kun Saksassa oli vanhojen Mersujen ystävien kokoontumis ja tapaamis paikkoja, ovat ne aina olleet iso juhla, jotka ovat hauskat ja kosteat. Näillä tapaamisilla he näyttävät samanhenkisille omia autojaan, niiden korjauksia ja vikoja, vaihdetaan mielipiteitä ja annetaan arvioita auton arvosta jne.. Jokainen korjaus on näytettävä ja valokuvattava etukäteen jne.. autossa ei saa olla uudempia peilejä tai mitään sellaista,mitä ei alkuperäisessä autossa ollut.  Auton korjaus on taidetta, ihan jokainen työvaihe valokuvataan ja näytetään mahdolliselle uudelle omistajalle ennen kauppaa. Tämä oli vika ja näin se korjattiin, mahdolliset osien laskut seuraa valokuvineen aina auton mukana. Toisinaan on jopa tehty DVD tai Blu Ray disketti auton kunnossa sen löytöhetkellä, sen jokainen korjausvaihe on filmattu ja päivämäärä jne.. mahdolliset työtunnit voivat helposti olla satoja työtunteja....jos niille laskee edes keskimääräisen bruttopalkan 15 eur/h  niin 500 tuntia on jo 7500 euroa jne.. 

Tässä on tarjolla tälläisten tapaamisten kunniaksi tehtyjä merkkejä. Esim. isot pyöreät peltimerkit hakaneulalla ovat 55mm halkaisijaltaan. Keräily esineitä, ei näitä enää saa mistään. Pinssejä Pinssi neulamerkki kohtaamis ja juhla kokoontumis merkkejä, joita vain ko. tilaisuuden aikana jaettiin lipun maksajalle tai auton näytteille tuojalle. 

Kuvan mukainen erä. Olen halukas myös yhdistelemään huutoja, jolloin nämä tulevat muiden mukana siinä "siivellä"  tai näiden mukana myös jotain muuta. Mercedes Benz veteraani auto klubi. 

FUN02JN301 Mercedes Benz Collection merkkiä vuosi tapaamisista, erä vanhoja, keräilijöille. Kohde on Hampurissa, Saksa 

Museo autoja ei saa kunnostaa kuinka vaan, niitä ei saa muuttaa uudenman näköisiksi jne.. Törkeää oli esim. USA:ssa esiintullut tapaus, jossa koko museoauton kori oli tehty lasikuidusta ja autosta pyydettiin kuitenkin yli 50,000 US dollaria, oli hienon näköinen, mutta suurinmaksi osaksi "feikki". Magneetti on hyvä esine,kun tutkii museo autoa. Muista, USA:ssa on moni asia sallittua, mistä monessa muussa maassa saisi petossyytteen, koska heidän maan lakien mukaan on jokaisella ehdoton oikeus tehdä kauppaa ja ansaita rahaa. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!  

Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana.

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
Toiminta on harrastus, oikeastaan vain eräs sivuharrastus ja viikottain joku ostaa pari kolme kohdetta.
Suurin osa on peräisin perheen käytöstä, aivan pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Ostan ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu, tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin.
Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.
Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi 100%:sti takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella. Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan 
niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu, esim. en hyväksy mitään rahasiirtoja Western Union avulla  vaikkapa Afrikasta.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän
Osta heti
6,98 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.2.2017 17:44
Osta heti Lisätiedot
Maksaminen ja toimitus
Kysymykset