Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aivan aito vanha 1960-1970 luvun Mercedes Benz neulamerkki ,jossa on Mercedes tähti ja tämän sai lahjaksi ,kun oli ajanut uudesta asti samalla autolla 250,000 km. Hopeaa 835 ja senjälkeen kullattu , halkaisija on 11mm + tammenlehti kranssi.  

 Näitä sai yksityinen autoilija harvoin, pääasiassa ammatti autoilija ja oli tarkoitus todistaa ja näyttää, että Mercedes kestävyys ei ole mikään klise, vaan täyttä totta.

FAN14SP502 Mercedes Benz Hopea neulamerkki pinssi  käytetty. Lähinnä keräilijälle tarkoitettu, pidä tallessa, arvo vain nousee ja nousee, sillä on aito ja vanha.  Yhdistelen huutoja , huuda samaan lähetykseen myös muuta. 

Silloin oli automalli usein W123 ja Diesel moottori oli harvassa autossa, pääasiassa ne olivat kaikki Mercedes, joku VW ja Peugeot. Muut autotehtaat nukkuivat vielä Prinsessa Ruususen unta ja niiden tekninen taso oli paljon jäljessä.  Lähinnä pahin kipailija oli BMW, sitten ei ollut oikeastaan muita kilpailijoita. Sama korimallia valmistettiin usein 10 vuotta pienin muutoksin.

Ikävä kyllä myös Mercedes tehdas muuttui "Wall-Street"  pörssiyhtiöksi ja firman johtoa kiinnosti äkkiä vain se, mitenpaljon  laskukoneella saadaan näkymään voittoa. Varsinainen tuote; auto muuttui rahanteko koneeksi osakkeiden omistajille, suuntaus oli ikävä, sillä tehtaan tuotteen laatu ja kestävyys oli se hinta, millä puhdasta rahavoittoa tehdään.

Rudolf Diesel keksi itsesyttyvän polttomoottorin ja siitä sana. Benziini moottorin taas keksi Mr. Nikolaus Otto, se oli nelitahtinen polttomoottori ja ylivoimaisesti varmenpi, kuin kilpailijat. Molemmat herrat olivat saksalaisia.  Tiedätkö muuten, mistä tulee sana Benzin?   

Anglosaksiset maat USA ja Britannia eivät koskaan halunneet käyttää polttoaineista Diesel ja bensiini  nimityksiä vaan heille oli kaikki vaan "kaasua " ja  "polttoainetta " , ;)   Tosin USA:ssa on huoltoasemalla yhä vielä nykyaikana polttoaine US Gallonaa, eikä maa osaa käyttää Metric järjestelmän mittoja. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä ja juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
 Suuren määrän erilaista vanhaa tavaraa olen perinyt vanhemmiltani, he matkustelivat paljon.   Aivan pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. 
Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi  takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella. Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu tällöin noudattamaan niitä toimitus-ja maksutapoja ja maksuaikoja, jotka ovat ilmoituksessa kerrottu.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän
Osta heti
25,98 €
Ilmoitus on sulkeutunut 6.2.2017 22:39
Osta heti Lisätiedot
Maksaminen ja toimitus
Kysymykset