Kuvaus

Meryl Streep Collection

Nordic-julkaisu: Universal Sony 2016

Tekstitys: suomi, ruotsi, norja, tanska

K5 – uusi valmistajan suojamuovissa (suojamuovissa varastokulumaa)

*********

Pientä säätöä - It’s Complicated: Meryl Streep, Steve Martin sekä Alec Baldwin tähdittävät tätä hupaisaa elokuvaa avioliitosta, erosta ja kaikesta siltä väliltä. Menestyvän leipomon omistajan Jane Adlerin elämä on taas mallillaan: avioero on saatu päätökseen ja uusi romanssi kukoistaa... kunnes Janen ex-mies Jake päättää tehdä kaikkensa saadakseen hänet takaisin.

Julie & Julia: Keittotaidon legenda antaa turhautuneelle toimistotyöntekijälle uuden reseptin elämään elokuvassa Julie & Julia. Se on tositarina Julia Childista, jonka elämä ja keittokirjat innoittivat aloittelevan kirjailijan Julie Powellin kokeilemaan 524 reseptiä 365 päivässä.

Mamma Mia!: Meryl Streep näyttelee Donnaa - yksinhuoltajaäitiä, jolla on pieni hotelli kreikkalaissaarella. Donnan tytär Sophie on menossa naimisiin. Morsian on äidiltään salaa kutsunut kolme omaa vierasta - kolme miestä, joista yhden täytyy olla Sophien oikea isä, ja jonka pitäisi saattaa hänet alttarille. Yhden kaoottisen vuorokauden aikana saarella syntyy uusi rakkaus ja vanhat romanssit saavat uutta tulta alleen.

Minun Afrikkani: Eeppinen romanssi kertoo kiehtovan tositarinan Karen Blixenistä, voimakastahtoisesta naisesta, joka pitää elostelevan miehensä kanssa kahviviljelmää Keniassa noin vuonna 1914. Hän huomaa rakastuvansa maahan, sen ihmisiin ja salaperäiseen metsästäjään.

Ricki and the Flash on lämminhenkinen komedia, jossa Meryl Streep tekee ennennäkemättömän roolisuorituksen rokkaavana laulaja-kitaristina.

*********

CD-, BD- JA DVD-levyjen kuntoluokituksesta:

Levy ja kotelo arvioitu erikseen, ellei kyseessä avaamaton, vielä valmistajan suojamuovissa oleva tai muutoin kokonaisuudessaan uutta vastaava tuote.

K5 = uusi tai / ja täysin uutta vastaava (uudenveroinen, virheetön lukupinta / kotelo)

K4 = lähes uudenveroinen (esim. lyhyehkö hiusnaarmu tai pari, sormenjälki tai vastaavaa pientä sanomista)

K3 = hyvä (selvästi käytetty, useampia hiusnaarmuja tai sormenjälkiä, muuten vielä siisti, soi moitteetta)

K2 = välttävä / tyydyttävä (useita naarmuja ja / tai muuta kulumaa, pitäisi soida vielä useimmilla laitteilla)

K1 = huono

Huom. Muissa kuntoluokissa kuin uudessa (K5) yllä annetut sanalliset määritelmät eivät luonnollisestikaan kuvaa sellaisenaan koteloa, vaan ainoastaan levyn lukupintaa.

BD-, DVD- ja CD-levyjen normaalikoteloissa (keep case, jewel case) kansilehti on suojassa muovin alla, joten kansilehden kunto on ilmoitettu vain, mikäli se poikkeaa uudenveroisesta. CD-levyjen kansivihkonen sen sijaan on käsikäyttötavaraa ja saattaa uudessakin levyssä olla vioittunut kannen sulkutappeja vasten, joten myös vihkosen kunto on CD-levyissä arvioitu yleensä erikseen.

Huomaathan, että sekä keep case että jewel case on tarvittaessa erittäin helppo vaihtaa, joten tämän mallisten koteloiden mahdollinen vaatimustasoasi heikompi kunto on helposti itse korjattavissa oleva seikka.

++++++++++

Tällä hetkellä myynnissä olevat elokuvat:

http://www.huuto.net/hakutulos/category/86/sellernro/2314310/sort/title

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 46 vrk 6 h 54 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7,95 € Sulkeutuu 46 vrk 6 h 54 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.