Kuvaus

 MIAMI VICE - SEASON 2 (DISC 1 - 6) Don Johnson

Erittäin hyväkuntoiset DVD:t ja kotelo vuodelta 1984-1985, kesto 17 tuntia 52 minuuttia, kieli on englanti, tekstitysvaihtiehdot suomi, ruotsi, tanska ja norja sekä englanti. Pääosissa Pääosissa: Don Johnson, Philip Michael Thomas, Michael Talbott, Olivia Brown, Saundra Santiago, Edward James Olmos. Suojakotelosta on tallella vain takasivu, jossa on luettelo kullakin DVD:llä olevista jaksoista.

"Vaatteet, autot, tytöt, musiikki. Miami Vicessa yhdistyy 80-luvun käsitys siisteistä jutuista. Don Johnson näyttelee James "Sonny" Crockettia ja Philip Michael Thomas Ricardo Tubbsia. Nämä kaksi poliisia varjostavat rikollisia siviileinä Miamin huumepaikoissa. 

Toimenkuvaan sopivan elämäntyylinsä avulla - Sonny asuu purjeveneessä lemmikkikrokotiilinsa (Elvis) kanssa ja Tubbs, ex-kyttä New Yorkista, katkaistun haulikkonsa kanssa - he soluttautuvat Floridan alamaailmaan metsästäessään Tubbsin veljen murhaajaa.

Monen vierailevan tähtiartistin ja Emmy-palkinnon myötä Miami Vicesta on tullut Jan Hammerin musiikin siivittämänä palvottu tv-sarja."

Sisältää sarjan 2. tuotantokauden kaikki 23 jaksoa.

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (esim. Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 88 vrk 8 h 33 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

8 € Sulkeutuu 88 vrk 8 h 33 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.