Kuvaus

Miep Gies: Anne Frank - så minns jag henne

  • Forum, 1987; inbunden bok med skyddsomslag; 230 sidor + bildsidor
  • Bokens rygg är lite sned och det finns repor och småskador på skyddsomslaget. Annars är boken ren och i gott skick.
  • PRIS: 3 euro + 6 euro frakt som postpaket inom övriga Finland (utom Åland) = 9 euro (OBS! Det finns plats för fler böcker av samma säljare med samma gemensamma fraktkostnader i ett 7 euros paket)
  • GÖR SÅ HÄR: Klicka Osta = Köp, så får du ett automatiskt mejl från huutonet. Där hittar du säljarens epostadress och kontonummer. Betala t.ex. boken/tidningen + fraktkostnaderna eller be säljaren om räkning. Om du beställer flera objekt av samma säljare kan du vänta med att betala tills hela paketets innehåll är klart. Meddela säljaren vad paketet ska innehålla så skickar hen en räkning mejl.
  • Postpaket till Åland är dyrare än paket inom övriga Finland. T.ex. 7 euros paket till finska fastlandet kostar motsvaras av ca 12 euros postpaket till Åland eller 11 euros matkahuolto-paket till Mariehamn. Fråga säljaren om fraktkostnader utanför Finland.

Alla känner väl till Anne Frank, den judiska flickan som tillsammans med sin familj och några andra gömde sig i ett hus i Amsterdam under andra värdskriget? Anne Frank -så minns jag henne ger en annan synvinkel på Anne Franks liv och hennes familjs vistelse i gårdshuset. Nämligen Miep Gies synvinkel. Miep Gies var Annes pappas sekretrare, och en av dem som hjälpte till med att gömma familjen Frank. Miep besökte familjen dagligen. Hon var en av fem personer som hjälpte familjen att hålla sig gömd och det var hon som kötte det praktiska med mat etc. Miep Gies var utomstående, men ändå till högsta grad inbandad!

sökord: judeförföljelserna andra världskriget Anne Franks dagbok tyskockuperade holland historia memoarer biografier förintelsen

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 45 vrk 2 h 33 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 45 vrk 2 h 33 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.