Tuote on myyty käyttäjälle Kristiannn hintaan 67 €

Kuvaus

Miesten ja isojen poikien jousitettu 26-tuumainen maastopyörä. Pyörällä ajaa mukavasti myös kuoppaisella tiellä kaksinkertaisen jousituksen ansiosta. Edessä ja takana on jousitus, joka tekee ajamisesta maastossa todella pehmeän tuntuista.

Kevyt alumiinirunko, keltainen. Rungon maalit ovat hyvässä.kunnossa ja ruostetta ei ole. Pyörässä on Shimano Altus 21 -vaihteisto, josta löytyy sopiva vaihde joka olosuhteisiin. Pyörän jarrut ovat tehokkaat vannejarrut. Pyörässä on käsijarru edessä ja takana. Jarruja käytetään ohjaustangon kahvoista.

Pyörän renkaat ja vanteet ovat hyväkuntoiset. Pyörä on heti toimintavalmis. Osat ovat ehjiä ja toimivat niin kuin pitää.

Helsingissä. Nouto.

Hakusanat : täysjousto maastopyörä miesten specialized poikien 26 tuumainen downhill mtb keltainen vanne eteen santa cruz etuvanne alumiinivanne taiwanilainen takavanne jarrujärjestelmä pyörähuolto tehty cannondale front wheel for bicycle Tektro jarrupalat polkupyörään vannejarrulliseen polkupyörään orbean pyöriin schwinn alumiinivanteet kona renkaat gravel jousi täysijousitettu jousitettuun pyörään focus full suspension fs maastopyörän jousitus käytetty melkein uudenveroinen käytetty hyväkuntoinen rim hopeanvärinen hybrid aluvanne corratec etujousto bikester polkupyörään whyte pyöränrengas sisärengas joustohaarukka tuuma paksuinen Meridaan runkokoko zoomfork huoltaminen s m l myydään Jupiteriin kevytmetallivanne hybridipyörä myynnissä pistosuojattu kaiken alustan rengas raleigh hybridipyörään helkama hiekkateille asfaltille for sale in helsinki 26 tuumaa halkaisija mitta fillari fillariin tuuman hybridi retkipyörä retkipyörään tires tyre shop ghost maastopolkupyörään canyon varaosat ehjä kesärengas vannejarrulliseen polkupyörään mountain bikes maastopyörään ei uusi hyväkuntoinen cube hyde race mountain bike myydään miestenpyörä poikienpyörä Helsingissä

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
67 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.4.2024 15:15
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
4.4. klo 20:48

Kuka pyörän on kasannut?

4.4. klo 20:46

Moi, minkäpituiselle jäbälle pyörä sopii parhaiten? Missä päin Helsinkiä sijaitsee?
Terveisin, K