Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Mini A Turen uudet takki ja toppahousut. Takin sävy "autumnal brown" (oranssinruskea jossa viininpunaisia kuvioita) ja housujen sävy viininpunainen. Takin vuori on viininpunainen. Takissa on irrotettava huppu, säädettävä vyötärö, taskut ja vetokejut + nappi -kiinnitys. Housuissa on säädettävät, irrotettavat olkaimet ja lenkit kenkien alle. Sekä takissa että housuissa on heijastavia yksityiskohtia. Molemmissa on varanapit ym. liput ja laput paikoillaan. Hinta sisältää postikulut.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.5.2024 16:53
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
11.7. klo 12:05

Kiitos mitoista. Nämä housut ovat harmillisesti liian pienet talvella. Sattuuko sinulla olemaan talvisettiä koossa 116? Takki voisi olla 110.

muokattu 11.7. klo 12:05

Harmi, housut on sitten liian pienet. Pelkäsinkin sitä kun olen sinulta ostanut useammat saman merkin ja ovat olleet vähän pientä kokoa housujen osalta. Sattuuko sinulla olemaan vähän isompia housuja jotka kävisi tähän settiin (ei tarvitsisi olla uudet) ?

18.5. klo 12:11

Moikka! Saisinko housujen haara-lahje mitan? Onko sinulla välivaatetta ja asustetta tähän kokoon myös?

muokattu 21.5. klo 16:04

Hei! Haara-lahje 41 cm, vyötärö-lahje 64 cm. Minulla on lisäksi kokonaan uusi Huttelihutin huppumyssy, väri viininpunainen, jossa beiget karvatupsut, joka sopii tähän.(Elefanthut with 2 alpaca pompoms size 52 - 54 cm, 4 - 6 v., väri wine)

muokattu 18.5. klo 12:11

Moikka! Saisinko housujen haara-lahje mitan? Onko sinulla välivaatetta ja asustetta tähän kokoon myös?