Kuvaus

Neulamerkki Pinssi on kunnia mitali erään erikoisen ja harvinaisen öljyputki työmaan loputtua.  Kunniamerkin saivat sen työntekijät vanhassa Neuvostoliitossa. Vanhat Suomen ihmiset eivät tahdo oikein ymmärtää, että nykyään on Venäjä aivan eri valtio, kuin Neuvostoliitto.     Minullekin jankutti suomalainen vanhempi mies, että vain nimi on muuttunut. Korjasin, että kaikki on muuttunut, mutta hän vain jatkoi jankutusta, että nykyään on työntekijän asema ja palkka pienentynyt ja hänen arvostus on pientä...Neuvostoliitto oli parempi, kuin kapitalismi...jne. Hän halusi paluuta kommunismiin? 

Mitali luovutettiin vuonna 1984 ja mies kertoili minulle silmästä silmään sen työmaan olleen kova paikka. Muutenkin kuulemma Neuvostoliitossa paiskittiin ammatti töitä hiki hatussa, urakat olivat kovia ja raskaita, laiskuutta ei ammatti piireissä katsottu hyvällä. 

MDL25JL509 Mitali CCCP ja on aito, harvinainen. Käytetty. Kohde on Hampurissa, Saksa

Tämä työntekijä kertoi, että koko jättiläismäinen öljytyömaa ja kaasuputki jne.. olivat senaikaisessa "Osakepörssissä" ilman niiden omistamia maa-alueita ja aivan murto-osaan original arvosta. Kun Neuvostoliitto romahti, menivät upporikkaat oligarhit usein humalassa olleen Jeltzin luo ja ostivat ex-valtion suuryrityksiä itselleen. Eräs heistä aikoi myydä öljyporaus oikeuksia ja Venäjän öljyrikasta maaperää  länsimaisille öljy-yhtiöille ja kääriä miljardeja taskuunsa, mutta silloin puuttui peliin patriootti , oman isänmaansa suojelija Putin ja pisti  kaverin vankilaan.

Putin pelasti oman isänmaansa / samalla myös Venäjän valtion isolta taloudelliselta tuholta ja siitäkös "länsimaat  " suuttuivat, heidän lihavat hyvät voittorahat menivät sivu suun.   Putin pilasi hyvät bisnekset, se kaivelee länsimaiden omia oligarheja ja upporikkaita eliitti-sukuja yhä. Kyseinen vanki vapautui viimevuosina ja hän lensi heti äitinsä luo Israel valtioon. 

Kaikkea sitä yhden mitalin taakse kätkeytyy...ei ollut aikaa kuunnella hänen koko tarinaa....hurjaa touhua.

Nykyinen Venäjä on aivan eri maa, se on puhdas kapitalistinen ryöstösysteemi ja se näyttää kapitalismin kurjat puolet. 

Kaikki toivo parenmasta ei ole turhaa, sillä vaaleissa 2021 sai toki Putin puolue 51% äänistä, mutta kakkosena oli puolue, mikä ajaa paluuta "Neuvostoliitto sosialismiin", heidän (kommunistien)   äänimäärä nousi, ollen nyt n. 19% , pari pienempää puoluetta, aika lähellä Putin ideologiaa ja pienin on länsimaiden lehdistön hehkuttama puolue... Kun vastustaa Putinia, auttaa ja ajaa tavallaan uudestaan  kommunismia valtaan Venäjällä..... sanoivat minulle Moskovassa asuvat tuttavat..   

EU ja Nato ajavat kepeillään (boikotti sanktiot) Venäjää  Kiinan partneriksi, mutta yhdessä ne  Russia -China muodostavat vahvimman militäärivoiman maapallolla. Kiinan kehitysvauhti on huima. Rauha on saatava tavoitteeksi, ei sota.

Kaasuputkia rakennetaan nyt kovaa vauhtia kohti Kiinaa ja Eur Aasia maita. Nykyisen kapitalistisen Venäjän kommunistit eivät haluaisi myydä raaka-aineita öljy kaasua metalleja muovia ulkomaille, vaan pitää itse, sillä rahaa ei valtio välttämättä tarvitse..

Mutta ehkä ainakin kaasua myydään yhä ulkomaille, EU on iso ostaja yhä vuonna 2023.

Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä ja juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. 

 Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu tällöin noudattamaan niitä toimitus-ja maksutapoja ja maksuaikoja, jotka ovat ilmoituksessa kerrottu.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 21 vrk 18 h 40 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

20,98 € Sulkeutuu 21 vrk 18 h 40 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.