Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään 2 kappaletta otsikon mukaisia kaiuttimia. Maltillisella peruskäytöllä olleet kaiuttimet. Ostettu käytettynä vähän yli 3 vuotta sitten ja edellisellä omistajalla olleet käytössä pari vuotta. Kunto uudenveroinen/hyvä. Yhden kaiuttimen yläosan pinnalla pienet 2 cm naarmut.

Uutena 600 euroa kappale.

Kaiuttimen mukana tulevalla jalustalla kaiutin voidaan tarpeen mukaan kiinnittää myös seinälle tai kattoon. Jalusta mahdollistaa myös kaiuttimen suuntaamisen niin pysty kuin vaaka-akselilla. Mikäli et pidä jalustan ilmeestä voit myös kokonaan irrottaa sen ja asentaa kaiuttimen tasolle tai hyllyyn sellaisenaan – tällöin tosin suosittelemme kaiuttimen alle asennettavan pieniä kumitassuja. Kompaktista koostaan huolimatta Apex A10 tarjoaa dynaamisen ja kokoluokassaan yllättävän kokonaisvaltaisen bassotoiston. Kaiuttimen erotteleva mutta silti rasittamaton toisto tekee Apex A10:stä erinomaisen yleispätevän toistimen, niin elokuvien ääniraitojen kuin musiikin toistoon.

Tuotteen viimeistely ei ole sivuseikka.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi korkean äänenlaatunsa lisäksi tuotteiden erinomaisesta viimeistelystä. Apex A10:n tyylikäs ja tinkimättömästi toteutettu kotelo huokuu laatua. Näkymättömillä magneeteilla varustettu etukangas kruunaa kokonaisuuden. Optiona saatavilla lattiajalustoilla saat kaiuttimet optimaaliselle kuuntelukorkeudelle.

Myös kotiteattereihin.

Mikäli olet kotiteatteriharrastaja voit luoda Apex A10 mallin ympärille kokonaisvaltaisen kotiteatterijärjestelmän. Apex kaiuttimia myydään kappaleittain, joten halutessasi voit toteuttaa koko järjestelmän Apex A10 kaiuttimin. Apex on myös oiva valinta erilaisten Atmos järjestelmien kattokaiuttimeksi. Halutessasi ulottuvuutta ja voimaa bassotoistoon voit lisätä järjestelmään jonkin tarjoamistamme subwoofereista. Apex A10 on hienosti soiva ja tinkimättömästi viimeistelty kompakti kaiutin vaativalle harrastajalle.

Vahvuudet
Huippuluokan viimeistelyn & rakenteen laatu.
Erotteleva mutta rasittamaton sointi.
Luokkansa johtava äänenlaatu.
Mukana toimitettava jalusta mahdollistaa monipuoliset asennusmahdollisuudet seinälle ja kattoon.
Taajuusalue
60 – 35000 Hz

Impedanssi
8 ohm

Herkkyys
87 dB

Suositeltu vahvistinteho
40 – 140w

Elementit
1 x 25mm C-CAM diskantti, 5,25" C-CAM basso/keskiääninen.

Kaiutin tyyppi
2-tie

Mitat
250 x 140 x 140mm (kork x lev x syv) ilman jalustaa.

Paino
4 kg

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
350 €
Ilmoitus on sulkeutunut 21.5.2024 14:34
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.