Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään käytetty otsikon mukainen kaiutin. Ostettu käytettynä noin vähän yli 3 vuotta sitten ja edellisellä omistajalla ollut noin 2 vuotta.

Hinta uutena yli 800 euroa.

Hifimaailma lehden ryhmätestin voittaja kaiutin.

Apex A40 on mallisarjan kahdesta passiivikaiuttimesta suurempi. Kaiuttimen mukana tulevalla kiinnikkeellä kaiutin voidaan tarpeen mukaan kiinnittää myös seinälle. Kiinnike mahdollistaa myös kaiuttimen suuntaamisen niin pysty kuin vaaka-akselilla. Kompaktista koostaan huolimatta Apex A40 tarjoaa dynaamisen ja kokoluokassaan yllättävän alhaalta kouraisevan bassotoiston. Kaiuttimen erotteleva mutta silti rasittamaton toisto tekee Apex A40:stä erinomaisen yleispätevän toistimen, joka soveltuu niin elokuvien ääniraitojen kuin musiikin toistoon. Apex A40 soveltuu käytettäväksi sellaisenaan tai vaikka Apex A10:n kanssa järjestelmän keskikaiuttimena.

Tuotteen viimeistely ei ole sivuseikka.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi korkean äänenlaatunsa lisäksi tuotteiden erinomaisesta viimeistelystä ja rakenteen laadusta. Apex A40:n tyylikäs ja tinkimättömästi toteutettu kotelo kertoo jo itsessään valmistajan asenteesta ja omistautumisesta. Näkymättömillä magneeteilla varustettu etukangas kruunaa kokonaisuuden.

Myös kotiteattereihin.

Mikäli olet kotiteatteriharrastaja voit luoda Apex A40 mallin ympärille kokonaisvaltaisen kotiteatterijärjestelmän. Apex kaiuttimia myydään kappaleittain joten halutessasi voit toteuttaa koko järjestelmän Apex A40 kaiuttimilla tai yhdistellä Apex A40 ja Apex A10 malleja tarpeen mukaan. Kaiuttimien sointi on sovitettu toisiinsa joten yhdisteleminen on helppoa. Halutessasi ulottuvuutta ja voimaa bassotoistoon voit lisätä järjestelmään jonkin tarjoamistamme subwoofereista.

Vahvuudet
Huippuluokan viimeistelyn & rakenteen laatu.
Erotteleva mutta rasittamaton sointi.
Luokkansa johtava äänenlaatu.
Suuntauksen mahdollistava seinäkiinnike.
Taajuusalue
50 – 35000 Hz

Impedanssi
8 ohm

Herkkyys
90 dB

Suositeltu vahvistinteho
50 – 150w

Elementit
1 x 25mm C-CAM diskantti, 5,25" C-CAM basso/keskiääninen.

Kaiutin tyyppi
2 1/2-tie

Mitat
610 x 140 x 100 mm (kork x lev x syv)

Paino
6.9 kg

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
299 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.5.2024 14:41
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.