Tuote on myyty käyttäjälle tumppu67 hintaan 8 €

Kuvaus

MORK & MINDY KAUSI 3 (4 x DVD) THE THIRD SEASON

Uudenveroinen, yhteiskesto 8 tuntia 45 minuuttia. Tekstitys suomeksi, ruotsiksi, norjaksi ja tanskaksi sekä englanniksi tai ranskaksi. Tuotantovuosi on 1980-81.

"Villi, sekopää ja valon nopeudella toimiva  tapaa Mork planeetta Orkilta. Mork & Mindy on maanisen hauska television komediasarja, jonka ensimmäinen tuotantokausi julkaistaan nyt DVD:llä. Näyttelijä-koomikko Robin Williams sinkautti itsensä tähtiin yhdessä vastanäyttelijänsä Pam Dawberin kanssa tässä nauruntäyteisessä komediasarjassa, joka sai alkunsa Onnenpäivien yhdestä vuoden 1978 jaksosta. 

Rakastettava orkanilaisemme saapuu Orkista maahan - tarkemmin sanottuna Boulderin kaupungin lähelle Coloradoon munanmuotoisella avaruusaluksellaan. Hän saa ystäväkseen kauniin college-opiskelija Mindy McConnellin (Dawber). Morkin tehtävänä on havainnoida maan asukkaiden kummallisia tapoja ja raportoida niistä sitten suurelle orkanilaisjohtaja Orsonille. Mork yrittää parhaansa mukaan sopeutua uuteen ympäristöönsä, mikä ei suinkaan ole helppo tehtävä, kun käytät viattomasti vaatteitasi väärinpäin, istut tuolissa ylösalaisin tai huudahdat Shazbot!, kun asiat eivät mene aivan mallilleen. 

Naurulla ja maailmanrajat ylittävällä riemulla ei ole rajaa, kun ihmiset kohtaavat humanoidihurrikaanin sarjassa Mork & Mindy.

Mork & Mindy oli Onnen päivien erään jakson pohjalta syntynyt uusi sarja. Jaksossa Mork oli Ork-planeetalta kotoisin oleva muukalainen, joka yritti kidnapata Richien. Mork oli niin suosittu, että hän sai oman sarjansa vuonna 1978, josta tuli heti kunnon hitti. Mork (Robin Williams) ei oikein sopinut Ork-planeetalle huumorintajunsa vuoksi. Hänet lähetettiin maahan tutkimaan "hulluja" tapoja, joita orkilaiset eivät koskaan olleet tajunneet. Mork laskeutui valtavan munankuoren sisällä lähelle Coloradon Boulderia. Hän ystävystyi ensitöikseen kauniin Mindy McConnellin (Pam Dawber) kanssa, joka työskenteli musiikkikaupassa. Mork näytti ihmiseltä, mutta hänen kummallinen sekoituksensa orkilaisten ja maan asukkien tapoja sai useimmat ihmiset pitämään häntä yksinkertaisesti hulluna. Mindy tunsi Morkin alkuperän ja auttoi tätä sopeutumaan maan "kummallisiin" tapoihin. Kosminen komedia jatkuu tällä neljän levyn toisen tuotantokauden kokoelmalla. Na Nu, Na Nu!"

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


8 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 6.5.2024 15:41
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.