Kuvaus

Matti Mörttinen & Lauri Rinne: Antti Rinne - koko tarina

  • Into kustannus, 2019; kovakantinen kirja kansipaperilla, 352 sivua, kuvia
  • HINTA: 5 euroa + toimituskulut 4,50 euroa kirjeenä ilman pehmusteita (kuitenkin muovipussi suojana) = 9,50  Toimitus halutessa myos seurattavana pakettina 6 euroa = 11 euroa
  • Hyväkuntoinen käytetty kirja
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

”Minusta tulee presidentti”, Rinne sanoi jo esiteininä kavereilleen. Miten hän opiskeli juristiksi niin ällistyttävän nopeasti? Entä millainen johtaja hän on?
Kirjassa päästään seuraamaan Antti Rinteen nousua sairausvuoteelta vaalitaistelun tuoksinaan ja sen voittajaksi keväällä 2019.

Antti Rinne on poikkeuksellisen avoin myös yksityiselämästään, ja hänen lähipiirinsä arvioi häntä kriittisestikin. Teos piirtää tarkan kuvan Rinteen elämästä syntymästä tähän päivään.
Aineisto käsittää kymmeniä tunteja Antti Rinteen ja hänen läheistensä haastatteluja.

Kirjan ovat kirjoittaneet palkitut journalistit Lauri Nurmi ja Matti Mörttinen, joiden Into Kustannukselle tekemä kirja Sauli Niinistö – Mäntyniemen herra ilmestyi syksyllä 2018. Lisäksi projektissa on ollut mukana päätoiminen tutkimusavustaja.

hakusanat suomalaiset poliitikot politiikka elämänkerrat kansanedustajat SDP Suomi pääministeri

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 48 vrk 21 h 1 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 48 vrk 21 h 1 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.