Tuote on myyty käyttäjälle jossulidu hintaan 50 €

Kuvaus

Käytetty siistikuntoinen Ergonominen hiiri.
USB-liitäntä.

Keskelle näppäimistön eteen sijoitettava Mousetrapper mahdollistaa hyvän ergonomisen työasennon, sillä käsivarret pysyvät rentoina lähellä vartaloa ja kädet lähellä näppäimistöä. Tämän ansiosta pystyt ehkäisemään tai lievittämään rasitusvammoja, joita vartalon keskilinjan ulkopuolelle suuntautuvat kädenliikkeet tavallisella- tai pystyhiirellä työskenneltäessä voivat aiheuttaa.

Advance 2.0 on myyntimenestys, josta on saatavana kaksi tyylikästä valkoisella tai turkoosilla korostusvärillä olevaa versiota. Peräti kuusi ohjelmoitavaa painiketta, jolla voit tehdä Mousetrapperistä juuri sellaisen kuin haluat. Lataa MT Keys -ohjelmisto, jolla sinun on helppo muuttaa kaikkien painikkeiden toimintoja, luoda käyttäjäprofiileita ja paljon muuta. MT Keys on saatavana Mac OS X ja Windows -laitteille. Advance 2.0:ssa on myös taitettava näppäimistöalusta, jonka ansiosta se sopii uusille ohuille näppäimistöille yhtä hyvin kuin korkeammille vakionäppäimistöille. Advance 2.0:ssa on myös pehmeät kuormitusta keventävät vaihdettavat rannetuet.

Katso lisätietoja oheisista linkeistä.

Lisätietoja valmistajan sivuilla

Lisätietoja verkkokauppa.com

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 9.5.2024 11:52
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
9.5. klo 19:26

Hei, huusin tämän tänään. Tulee ilmoitus että kauppatapahtuman vahvistamisessa on viivettä eikä maksutietoja ole vielä tullut.