Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Uniikilla brodeerauksella varustettu prätkätakki, joka ollut noin 8 vuotta sitten mukana muutamassa näytösajossa Italiassa. Sittemmin jäänyt vain kaappiin lojumaan. Takissa olka-, kyynerpää ja selkäpanssari, jotka kaikki saa tarpeenvaatiessa poistettua. Takissa irrotettava vuori. On veden ja tuulen kestävä, huippulaadun takki! Takissa paljon käytössä tullutta kulumaa - ei kaaduttu! Hihojen vetoketjuista puuttuu klipsit/vetokahva, muuten vetoketjut täysin toimivat. Selässä olevassa X-kirjaimessa pientä purkautumaa. Isolla työllä brodeerauksen saa selästä poistettua jos niin haluaa.

Takin väri: musta/hopea

Koko: S

Tarkat mitat: Hihan suusta kaulukseen noin 81cm, hihan suusta kainaloon noin 51cm, kainalosta kainaloon noin 51cm.

*********************************

* PLEASE, DO NOT SHOUT PRODUCT IF YOU DON’T UNDERSTAND IN WRITING *

MAKSU: Maksutiedot välittyvät automaattisesti huudon voittajalle. Odotan maksua 1 viikon (sovittaessa pidempään), jonka jälkeen katson kaupan puretuksi. Puretusta kaupasta annan sääntöjen mukaisen negatiivisen palautteen. Ethän siis huuda turhaan!!

LÄHETYS: Lähetän huudetun tuotteen kun maksu on kirjautunut tililleni.

POSTIENNAKKO: Postiennakkomaksu ja lähetyskulut tulee maksaa etukäteen tililleni, jonka jälkeen lähetän tuotteen. Huudon summa maksetaan Postiin.

NOUTO: Sovittaessa ja ainoastaan viikonloppuisin paikanpäältä. Maksu paikan päällä tai etukäteen tilille. Tilille maksettu summa tulee näkyä tilillä ennen tuotteen noutoa.

PALAUTUS: En ota vastaan palautuksia!

En ota vastuuta Postin tai muun kuljetusyrityksen rikkomista, kadottamista tai tuhoamista lähetyksistä, mutta pyrin tapaukset kuitenkin selvittämään parhaalla mahdollisella tavalla. Pakkaan lähettämäni tuotteet aina hyvin ja postittamisen jälkeen lähetän (paketeista) seurantatunnuksen.

Näytä lisää Näytä vähemmän
Lainavertailu

Tarvitsetko rahoitusta? Vertailemalla lainoja löydät sinulle edullisimman ratkaisun.

Osta heti
68 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.12.2016 11:38
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Osta heti Lisätiedot
Maksaminen ja toimitus
Kysymykset